מתולתלת בצהוב(בת שש)

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות, ילדה יפיפיה!
בתמונה השניה מציק לי קצת הפרופיל מתכת(זו דעתי האישית) ההבעה מושלמת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1025310:
תמונות מדהימות, ילדה יפיפיה!
בתמונה השניה מציק לי קצת הפרופיל מתכת(זו דעתי האישית) ההבעה מושלמת!

תמונות מדהימות, באמת.
בתמונה השניה בעיני היא נראית קצת נחנקת.

• הוסף לסימניות
טשיוווו!!
איזה יופי. מקסים.

... מה החכמה מכזאת ילדה מתוקה ויפה :)...

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות!!!!!וילדה מתוקה!!
בשניה משהו לא מספיק חד לי!אולי הפוקוס........

• הוסף לסימניות
וואו איזו ילדה מתוקה,אילו הבעות פנים...
תמונות מדהימות:)

• הוסף לסימניות
הצילום חמוד והילדה מתוקה, אבל אני מסכימה עם RMO שהפוזה בתמונה השניה לא מוצלחת. נראה חנוק/כלוא, לא מוצלח.
אני מתה על הרקע הצהוב.

עיבוד הצבעים לא טוב. נראה שדגמת צבע באמצעות הטפטפת, וזה נתן גוון ירוק-כחול עז לגוונים הכהים. התלתלים כחולים קצת, ובעיקר הצל שמתחת לצוואר ולעצמות הגבה - כחלחל-ירוק מאוד.
נסי לאזן את הגוונים לפי העין, לא בשימוש בטפטפות למיניהן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1025333:
הצילום חמוד והילדה מתוקה, אבל אני מסכימה עם RMO שהפוזה בתמונה השניה לא מוצלחת. נראה חנוק/כלוא, לא מוצלח.
אני מתה על הרקע הצהוב.

עיבוד הצבעים לא טוב. נראה שדגמת צבע באמצעות הטפטפת, וזה נתן גוון ירוק-כחול עז לגוונים הכהים. התלתלים כחולים קצת, ובעיקר הצל שמתחת לצוואר ולעצמות הגבה - כחלחל-ירוק מאוד.
נסי לאזן את הגוונים לפי העין, לא בשימוש בטפטפות למיניהן.[/QUOTE
לא השתמשתי בשום טפטפת. וניסיתי לאזן לפי העין. אבל הסתבכתי כי הפנים שלה היו קצת אדומות כי היא היתה אחרי ריצות וריקודים. לכן זה כנראה מה שגרם לי להגיע לקיצוניות השניה...

• הוסף לסימניות
מתוק/ה ביותר!!!
בא לי לשים לה קרם לחות על השיער;);)
אהבתי!!

• הוסף לסימניות
הילדה מדהימה
והצילום עוד יותר!

• הוסף לסימניות
הצילום מדהים
והילדה עוד יותר!

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה יפה, מאוד אהבתי את הפוזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PV;1025335:
לא השתמשתי בשום טפטפת. וניסיתי לאזן לפי העין. אבל הסתבכתי כי הפנים שלה היו קצת אדומות כי היא היתה אחרי ריצות וריקודים. לכן זה כנראה מה שגרם לי להגיע לקיצוניות השניה...

אפשר לאזן מקומית רק את הלחיים, באמצעות שימוש במסיכה. בחלונית השכבות אפשר לפתוח שכבת התאמה: לוחצים על העיגול השחור-לבן בתחתית חלונית השכבות, ובוחרים שם ב-color balance.
משחקים עם הצבעים כפי שמתאים ללחיים, ואז לוחצים קונטרול+i כדי להפוך את מסיכה השכבה לשחורה. לוחצים מברשת לבנה ומציירים על הלחיים של הילדה כדי שהמסיכה של השכבה תלבין בלחיים - כלומר תגרום לשכבת איזון הצבעים לבוא לידי ביטוי בלחיים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
, ואז לוחצים קונטרול+i כדי להפוך את מסיכה השכבה לשחורה.
בהצלחה![/QUOTE]
תודה רבקה. זו היתה סתם עצלות שלי. אני בד"כ עובדת באמת דרך השכבות. מה שחידשת לי כאן זה הקונטרול + i . עד עכשיו ציירתי על הכל עם המברשת השחורה ואז עברתי מקומית עם הלבנה על החלקים הנדרשים. והקיצור הזה דווקא נחמד.

• הוסף לסימניות
רבקה תודה, גם אני לא הכרתי את ה ctrl I...
הייתי צובעת עם הדלי צבע אחרי שביטלתי את הוי ב all layers

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1025646:
אפשר לאזן מקומית רק את הלחיים, באמצעות שימוש במסיכה. בחלונית השכבות אפשר לפתוח שכבת התאמה: לוחצים על העיגול השחור-לבן בתחתית חלונית השכבות, ובוחרים שם ב-color balance.
משחקים עם הצבעים כפי שמתאים ללחיים, ואז לוחצים קונטרול+i כדי להפוך את מסיכה השכבה לשחורה. לוחצים מברשת לבנה ומציירים על הלחיים של הילדה כדי שהמסיכה של השכבה תלבין בלחיים - כלומר תגרום לשכבת איזון הצבעים לבוא לידי ביטוי בלחיים.

בהצלחה!
תודה לך על המידע שאת מחלקת זה באמת ראוי להערכה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PV;1025684:
,
עד עכשיו ציירתי על הכל עם המברשת השחורה ואז עברתי מקומית עם הלבנה על החלקים הנדרשים. והקיצור הזה דווקא נחמד.

לחיצה על מקש D מאפסת את צבעי החזית/רקע לש/ל.

לחיצה על אלט+דיליט תצבע לך בשחור את כל איזור הבחירה
לחיצה על קונטרול+דיליט תצבע לך בלבן את כל איזור הבחירה

• הוסף לסימניות
יוווו התגעגעתי אליה :)
מהממת!
והצבעים - כבר אמרו...
וגם אני מצטרפת לזה שתמונה השניה נראית כלואה קצת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....