מתוקה בת חודשיים וחצי

• הוסף לסימניות
השבוע צילמתי את התינוקת החמודה של איציק'ל מהפורום. היא ממש שמנמנה ומתוקה.
התמונה במיטה זה לא הסיגנון הרגיל שלי אבל אני אישית ממש אוהבת מה אתם אומרים עליה?
כמובן התמונה השניה זה שתיזכו ליראות כמה היא מתוקה וחייכנית.
אשמח לתגובות!
ריקי

קבצים מצורפים

• IMG_8688.jpg
    KB 145.9 · צפיות: 39
  • IMG_9053.jpg
    KB 185.1 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
התמונה הראשונה חמודה, יש לי עליה קצת ביקורת במיקום וקומפוזיציה , אבל הפעם אוותר:).
התמונה השנייה מראה את הילדה מחייכת, אבל זווית מקור האור עושה את החמודה (תסלחו לי) פוזלת .
חובה למקם את זווית האור על שעה 10 או 2.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;692495:
התמונה הראשונה חמודה, יש לי עליה קצת ביקורת במיקום וקומפוזיציה , אבל הפעם אוותר:).
התמונה השנייה מראה את הילדה מחייכת, אבל זווית מקור האור עושה את החמודה (תסלחו לי) פוזלת .
חובה למקם את זווית האור על שעה 10 או 2.
אני כן רוצה לדעת מה יש לך לומר על הקומפוזיציה.
אני מבינה מה אתה מדבר על זוית האור... האמת נדיר שאני מצלמת ילדים בגיל הזה בגלל שאני לא חושבת שזה גיל מוצלח לצילום בגלל שגם בלי האור הרבה פעמיים הם ניראים פוזלים אבל מצד שני כבר לא ישנים.
תודה על הביקורת.

• הוסף לסימניות
זה יותר טוב?
בחיים לא יצא לי לעשות תיקון כזה.

קבצים מצורפים

• IMG_9053-1.jpg
    KB 185.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
היי, היא לא צנועה!!!!!!!!!!!
שתעבור מהר לאחור

סתאאאם
היא מתוקה מאד מאד
במיוחד התמונה האחרונה, היא נראית פשוט בובה
לאכול אותה בחנוכה כמו סופגניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;692505:
לאכול אותה בחנוכה כמו סופגניה.
תשאירו לי קצת.... היא שלי....

תודה לריקי על הסבלנות הנפלאה ועל התוצאה המדהימה!
ותודה גם למגיבים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;692501:
זה יותר טוב?
בחיים לא יצא לי לעשות תיקון כזה.

מה שזוית האור עושה...

תמונות יפות, וילדה מתוקה,
בתמונה הערנית היא נראית הרבה יותר מכפי גילה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אופס , לא שמתי לב (כלומר קראתי ושכחתי..) היא פשוא כל כך מזכירה לי את הבת שלי בת חצי שנה ודוקא זה הגיל שאני הכי אוהבת לצלם לכן הייתי מוכרחה לדעת בת כמה היא (שהם לא רצים למצלמה ומצד שני החיוך כל כך טיבעי והם לא עושים פרצופים..

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות !! ממש בובה

• הוסף לסימניות
הרבה נחת!
תמונות מצוינות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה