מתוקים

• הוסף לסימניות
מדהים!!

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות!!!
לבושים מקסים!

נראה שהפלאש הקידמי שלך קצת חלש לעומת האחוריים.

• הוסף לסימניות
מהמם
איזה כיף לצלם משפחה לבושה כ"כ יפה!!
למה ההשתקפות יוצאת לך תכלכלה בכל התמונות?

• הוסף לסימניות
וואוו איזה תמונות ואיזה סטיילינג!!
איך זה שכל הלקוחות שלך לבושים כ"כ יפה?

• הוסף לסימניות
אלופה!
לייק על העדשה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י judy;1179123:
וואוו איזה תמונות ואיזה סטיילינג!!
איך זה שכל הלקוחות שלך לבושים כ"כ יפה?

האמת? עכשיו אני שמה לב שבאמת רוב הלקוחות שלי באים מטופחים.
בכל אופן אני מחזיקה אצלי מלאי של אביזרים משלימים כמו סיכות, כובעים וכד' ודואגת לפינישים.
בדיוק השבוע היתה לי לקוחה שתמונה המשפחתית היה חסר לה בגד בצבע תואם לאחת הבנות. פשוט הלבשנו אותה בבגד של הבת שלי. ויצא מקסים.

• הוסף לסימניות
אני מרגישה צורך לציין. שכשהעליתי את התמונות לא ידעתי כלום על האסון הנורא שהתרחש היום!!!
אילו הייתי יודעת, לא הייתי מסוגלת להתרכז בזה בכלל. ואני גם חושבת שממש לא מתאים להתעסק עם זה היום.

• הוסף לסימניות
ווווואאאווווו!!!!!!!!!!!!!

אלוף!!! מקצועי ברמות גבוהות!

• הוסף לסימניות
התאימו את הבגדים ללוגו שלך..

מושקע ומקסים!!!

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות מלאות סטייל

• הוסף לסימניות
כל תמונה, תמונה!
חבל"ז
איזה כיף לה שהיא חוזרת עם כזה אלבום.

• הוסף לסימניות
וואו איך אהבתי!!
הפוזות,
הסטיילינג,
הילדים המתוקים,
אני מזה אוהבת את הסגנון שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה