מתוק בן חצי שנה

• הוסף לסימניות
אשמח לכל חו"ד!

קבצים מצורפים

• IMG_5080S.jpg
    KB 312.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
חינני לגמרי.
צבע רך אבל נראה חלבי לא?

• הוסף לסימניות
איזה עיניים.
מעולה, תעלי טיפה סאטוריישן

• הוסף לסימניות
מדהים!
נראה בובת פלסטיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1003996:
חינני לגמרי.
צבע רך אבל נראה חלבי לא?

זה התצוגה באתר.
אצלי בתצוגת ווינדוס או פוטושופ זה חמים יותר

• הוסף לסימניות
אם התמונה נראית באתר שונה ממה שהיא נראית בפוטושופ - זה אומר ששמרת את התמונה בפרופיל צבע לא נכון. היכנסי לפוטושופ והמירי את התמונה לפרופיל sRGB במקום פרופיל Adobe RGB או הפרופיל האחר שבו היא נמצאת.
חפשי בגוגל או פה בפרוג איך לעשות את זה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
-
נכתב ע"י רבקה.;1004092:
אם התמונה נראית באתר שונה ממה שהיא נראית בפוטושופ - זה אומר ששמרת את התמונה בפרופיל צבע לא נכון. היכנסי לפוטושופ והמירי את התמונה לפרופיל sRGB במקום פרופיל Adobe RGB או הפרופיל האחר שבו היא נמצאת.
חפשי בגוגל או פה בפרוג איך לעשות את זה.
בהצלחה!

זה נמצא על 619661-2.1 sRGB IEC

• הוסף לסימניות
חוות דעתי אומרת שהוא נראה בן שנה!!
איזו בגרות..

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה
אבל (באופן כללי ולא נקודתית) צורם לי קצת שסף הגיל לצילום בעירום עולה ועולה, מילא NEW BORN, אבל תינוק כזה בוגר, ראוי לו כבר להיות לבוש. מה זה פחות שיק?
אשמח לשמוע את דעתכן כצלמות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תשתית;1004097:
-

זה נמצא על 619661-2.1 sRGB IEC

זה לא, זה על Adobe RGB. שמרתי במחשב שלי ובדקתי.
היכנסי לתפריט
Edit > Convert to profile
ושם בחרי
sRGB
והעלי מחדש.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עכשיו?
אני בדקתי את התמונה המקורית ולא את ההקטנה, כנראה ששם היתה הבעיה.
תודה!

קבצים מצורפים

• IMG_5080S- R.jpg
    KB 334.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תשתית;1004595:
עכשיו?
אני בדקתי את התמונה המקורית ולא את ההקטנה, כנראה ששם היתה הבעיה.
תודה!
יופי, יותר טוב.
לדעתי קצת מג'נטי וקצת בהיר/מבריק מדי, והתאורה אחידה מדי (לדעתי עדיף אור קדמי אחר במקום שניים).
הפוזה מתוקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1004607:
יופי, יותר טוב.
לדעתי קצת מג'נטי וקצת בהיר/מבריק מדי, והתאורה אחידה מדי (לדעתי עדיף אור קדמי אחר במקום שניים).
הפוזה מתוקה.

תודה!
למה את מתכוונת אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1004607:
יופי, יותר טוב.
הפוזה מתוקה.

גם לי לפעמים יוצא ברק לא רצוי, מה גורם לזה בתאורה? חזקה מידי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1004671:
גם לי לפעמים יוצא ברק לא רצוי, מה גורם לזה בתאורה? חזקה מידי?
כן. בעיקר אובר חשיפה, אולי קצת אובר חמימות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה