מץוק
מ מנחם חוטר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי 5/1/21 הוסף לסימניות #1 מץוק
H Hodaya_Hadasa משתמש מקצוען איור מקצועי 6/1/21 הוסף לסימניות #2 איזה צביעה מהממממת והילד הזה כל כך חמודדדדי !!!!!
מ מו"לי משתמש סופר מקצוען איור מקצועי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 6/1/21 הוסף לסימניות #3 מתוווק באמת צביעה מעניינת
הני p מאיירת ספרים, קומיקס ,עיצוב דמותגים ועוד... מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי אוטומציה עסקית יוצרי ai 6/1/21 הוסף לסימניות #4 מעולה!
ת תפארת סילברברג משתמש סופר מקצוען איור מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים 6/1/21 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י מנחם חוטר: צפה בקובץ המצורף 799786מץוק לחצ/י כדי להרחיב... אהבתי הההככלל! ובמיוחד את הטשטוש מאחורה זה עושה את זה חלומיי
נכתב ע"י מנחם חוטר: צפה בקובץ המצורף 799786מץוק לחצ/י כדי להרחיב... אהבתי הההככלל! ובמיוחד את הטשטוש מאחורה זה עושה את זה חלומיי
ט טלי'ה משתמש סופר מקצוען איור מקצועי עריכה והפקת סרטים בוגר מכללת פרוג 6/1/21 הוסף לסימניות #6 מקסים... אכן סירופ גלוקוז מתוק מדבש העיניים מהממות וגם הסומק והנמשים. צביעה ממש כיפית
H Hodaya_Hadasa משתמש מקצוען איור מקצועי 7/1/21 הוסף לסימניות #7 אהמ... זה לא קשור כל כך .. אבל הציור בתמונת פרופיל מהמממם !!!
מ מנחם חוטר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי 7/1/21 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י Hodaya_Hadasa: אהמ... זה לא קשור כל כך .. אבל הציור בתמונת פרופיל מהמממם !!! לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה אני אעלה אותו
נכתב ע"י Hodaya_Hadasa: אהמ... זה לא קשור כל כך .. אבל הציור בתמונת פרופיל מהמממם !!! לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה אני אעלה אותו
ט טלי'ה משתמש סופר מקצוען איור מקצועי עריכה והפקת סרטים בוגר מכללת פרוג 10/1/21 הוסף לסימניות #9 נכתב ע"י מנחם חוטר: תודה רבה אני אעלה אותו לחצ/י כדי להרחיב... גם אני ממש אהבתי את הצבעים שלו.. תעלה. נראה מידול כרגיל.
נכתב ע"י מנחם חוטר: תודה רבה אני אעלה אותו לחצ/י כדי להרחיב... גם אני ממש אהבתי את הצבעים שלו.. תעלה. נראה מידול כרגיל.