תנו לי ביקורת מתוק מתוק ומתוק

• הוסף לסימניות
טעימה קטנה מהשבוע שהיה .....
צילום שכולו היה חוויתי עבור הילדים וכמובן עבורי
אשמח לכל ביקורת והערות ומה ניתן לשפר.....אני צלם מתחיל
IMG_7489.JPG
IMG_7606.JPG
IMG_7423-2.JPG
IMG_7337.JPG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יופי של אווירה ותמונות מהממות!

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד
השניה מיוחדת
התאורה ממש יפה, השמש שמגיעה מאחורי הילדים נותנת להם תאורת שער מרהיבה

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות!
אהבתי את התאורה בשלישית
אני חושבת שעיבוד עדין יכול לשדרג. (קצת להאיר ולחמם את הפנים למשל)

• הוסף לסימניות
התאורה והזויות מצוינות-וזה העיקר
מה שחסר זה קצת יותר מיקוד של הילדים, נראה שהיו מוסחים,
שיעמדו בתנוחה יותר יפה בלי ידיים בפה או באוויר ומבט מכוון למצלמה או לצד בהתאמה,
אבל זה דברים שבאים עם הנסיון, ככל שמצלמים יותר לומדים לרכז את הילדים למצלמה ולהצחיק אותם, וכן זה תלוי בילדים יש קשים יותר ויש משתפי פעולה,
התמונות הראשונה והאחרונה מקסימות

• הוסף לסימניות
שיעמדו בתנוחה יותר יפה בלי ידיים בפה או באוויר ומבט מכוון למצלמה או לצד בהתאמה,
צודקת, אבל יש גם חן בטבעיות. (פה ושם כמובן)
שיראו שהם ילדים ולא בובות בחנות....

• הוסף לסימניות
תמונות ממש יפות. ( קצת קצת חשוך...) אבל הרגע והרקע .מושלם

• הוסף לסימניות
תמונות יפות.

תפתח שאדו בלייטרום. זה יבהיר לך את כל הכהים. ענין של שניות.

לחילופין להבא. תוסיף פלאש. תשאר עם החשיפה שמסונכרנת לחלק הבהיר. כך שהחלק הכהה יואר על ידי פלאש.

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
אני אציע לך שתלמד להשתמש בפלאש חיצוני (לא של המצלמה) בחוץ ואז התמונות באמת יהיו ברמה אחרת,כי אני רואה שאתה מצליח לייצר אווירה מצוינת בתמונות

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הביקורות והטיפים החכמתי זה עוזר מאוד במיוחד שמתי לב שהיה חסר לי הרבה אור /פלאש על המצולמים
ויצאתי לעוד צילומים ביחד עם פלאש מרוכך על הילדים והתוצאה הרבה יותר טובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה