• הוסף לסימניות
המתוק בן שנתיים
הרבה זמן לא העלינו תמונה - אבל זה לא אומר שמלכי לא מצלמת :)

מה דעתכם על התמונה
כל תגובה מוסיפה ומקדמת

יעל

צפה בקובץ המצורף 264934

קבצים מצורפים

• אליהו.jpg
    KB 668.9 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
תמונה מתוקה
ומלכי שלכם מוכשרת

• הוסף לסימניות
קומפוזיציה יפה ותפיסה מתוקה..
קצת צהוב מידי שתוריד בK או שתשחק עם WB
איזה מצלמה יש לה?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• אליה2ועותק.jpg
    KB 490.9 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
לדעתי הקומפוזיציה לא טובה, הייתי מעדיפה לראות את הילד בימין לפריים. (או להזיז אותו לצד השני של הפתח)
וכן חסר ספייס מלמעלה
נראה שהפנים מחוץ לפוקוס

כל הכבוד לה על ההתקדמות!!

• הוסף לסימניות
תודה, אני שמחה מכל הערה זה כל כך מקדם,
הפנים הם כן בפוקוס רק בהקטנה זה נהיה מטושטש
עכשיו אני רואה שזה נכון אם הוא היה יושב בימין לא היה נשאר קטע ריק שם.

• הוסף לסימניות
מתארת לעצמי שבהקטנה החדות נהרסת
אבל המדרגה והדלת נראות הרבה יותר חדות מהפנים לכן אני חושבת כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה