מתזית לשיניים

• הוסף לסימניות
הייתי שמח לשמוע מבעלי נסיון מה עדיף אורלג'ט או סילודנט

מה המעלות והעדיפות של אחד כלפי השני ?

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת באורלג'ט כמה חודשים
אני לא מכירה את השני, ולא ניסיתי אחר לפניו
אבל אני ממש מרוצה - לא מצאתי חסרון

מעלות? - ניתן לשלוט בעוצמת הזרם, לא אגרסיבי מדי, עושה את העבודה מצוין
לוקח מעט זמן להתרגל, אבל עכשיו אני די מכורה...

• הוסף לסימניות
הייתי שמח לשמוע דעות נוספות...

מישהו מכיר את סילודנט ?

• הוסף לסימניות
סילונית.
ללא חשמל.

• הוסף לסימניות
אני יודע שהמתחרים של סילונית כן. אני לא יודע ספיציפית על השמות שהעלת. אני מאמין שקמו מתחרים שזה גם מכני.
הייתי מברר את זה ראשון. (זה משמעותי גם במחיר.)

נ.ב. חמי קנה בעבר קרטון של סילוניות כדי למכור וזה יושב אצלו הרבה זמן. אם אתה רוצה אני יכול להשיג לך בזול סילונית + 2 ראשים מתנה.

• הוסף לסימניות
park מה זה בזול?

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על סילונית ?

והאם האחרים זקוקים לחשמל ?

אשמח אם תחכימוני !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1173904:
park מה זה בזול?

200 ש"ח. במקום 280. עם 2 ראשים מתנה.
יש אפשרות לקבל בירושלים וביתר. (אולי גם מודיעין עילית אצל הגיסים השניים שלי)

• הוסף לסימניות
אורלג'ט לא צריך חשמל - מתחבר לפיית הברז בלבד
אגב, יש לזה היתר לשימוש בשבת (לא זוכרת את שם הרב)
אני משתמשת בשבת על זרם מוחלש

אגב המלצה - דבר שלי הפריע אך אולי לא לכל אחד:
אם אתה מזמין תוודא/תבקש צבע מסוים
לי שלחו כתום זוהר ואני ממש לא אוהבת אותו - לא משתלב בחדר האמבטיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה