בקשה מתחילה להתייאש מהייטק....

• הוסף לסימניות
סיימתי לימודי תכנות שנה שעברה!
עשיתי פרקטיקום
התנדבתי במספר פרויקטים, נתתי המון כאילו זו עבודה בתשלום!
וקצת עבודות ללקוחות קטנים באופן עצמאי.
רשמתי הכל בקורות חיים...
ואין שום הענות..... לא מצליחה למצא עבודה!

באמת התחום נעול לג'וניוריות?
או שיש דרך שאני עדיין לא יודעת עליה?

אשמח לעזרה לחיפוש עבודה!

• הוסף לסימניות
צריך לדעת שהממוצע לקבלה לעבודה בתקופה האחרונה עומד על שנה, מה שאומר שיש כאלו שלוקח להם פחות, אבל יש לא פחות כאלו שלוקח להם יותר, כך ששנה זה עדיין נורמלי, לצערנו.

הדרך הכי טובה להתקבל לעבודה הוא להתאמן להתאמן ולהתאמן.
פרויקטים בהתנדבות ולקוחות פרטיים זה דרך מצוינת להתאמן, וזה תורם המון, כדאי להמשיך.
כמובן לשלוח כל יום לפחות 5 6 קו"ח לחברות שונות ותפקידים שונים, וללכת על כל משרה שמציעים גם אם אין בה שום תנאים טובים.

• הוסף לסימניות
צריך לדעת שהממוצע לקבלה לעבודה בתקופה האחרונה עומד על שנה, מה שאומר שיש כאלו שלוקח להם פחות, אבל יש לא פחות כאלו שלוקח להם יותר, כך ששנה זה עדיין נורמלי, לצערנו.

הדרך הכי טובה להתקבל לעבודה הוא להתאמן להתאמן ולהתאמן.
פרויקטים בהתנדבות ולקוחות פרטיים זה דרך מצוינת להתאמן, וזה תורם המון, כדאי להמשיך.
כמובן לשלוח כל יום לפחות 5 6 קו"ח לחברות שונות ותפקידים שונים, וללכת על כל משרה שמציעים גם אם אין בה שום תנאים טובים.
ממוצע שנה? וואו:cry:
אבל בעצם עוד מעט עוברת שנה
לא רואה איך זה מתקדם או קורה.
ואני שולחת קורות חיים.

אולי יש עוד משהו שאני לא יודעת?

• הוסף לסימניות
מאמינה ששמעת על לינקדאין
ובינתיים
בבקשה אל תתיאשי!!!!
לא מזמן פגשתי בחורה שלמדה תכנות
תקועה עמוק בעבודה באיזה חנות
וכאב לי הלב כ"כ
כל ההשקעה שלה מה איתה?
זה מסע ארוך אבל שווה בסוף
אין עוד הרבה תחומים כ''כ משתלמים....

• הוסף לסימניות
לבריאות הנפש שלה יתכן ועדיף לה לעבוד בחנות

אם תמצא אולי תעזוב

• הוסף לסימניות
סיימתי לימודי תכנות שנה שעברה!
עשיתי פרקטיקום
התנדבתי במספר פרויקטים, נתתי המון כאילו זו עבודה בתשלום!
וקצת עבודות ללקוחות קטנים באופן עצמאי.
רשמתי הכל בקורות חיים...
ואין שום הענות..... לא מצליחה למצא עבודה!

באמת התחום נעול לג'וניוריות?
או שיש דרך שאני עדיין לא יודעת עליה?

אשמח לעזרה לחיפוש עבודה!
מה זה לימודי תכנות

תואר ראשון במדעי המחשב?

• הוסף לסימניות
אחותי גם למדה תכנות
ואין לה עבודה כבר הרבה זמן...
היא עכשיו עובדת במשהו שולי מקווה אולי למצוא עבודה נורמלית

וגם אני יודעת שכל חברותיי לכתה ובשכבה רוצות לעבוד בתכנות
אז אם כולם הולכות לתכנות לא לכולם תהיה עבודה
וזה טעות שכולן חושבות שללכת ללמוד תכנות זה שווה( רק למי שיהיה לה ס"ד יהיה לה עבודה)

מקווה בשבילך שתמצאי בקרוב.

• הוסף לסימניות
יש לי כמה חברות טובות שלא מצאו עבודה בתיכנות באיזור השנה/שנה וחצי אחרי שסיימו את הלימודים.
זה קשה ומתסכל אבל באמת לא להתייאש!!
הכי חשוב אל תתני לזה להוריד לך את הביטחון! זה לא אומר שום דבר על היכולות והכישרון שלך!
ואם בינתיים את עובדת בעבודה זמנית, תיזהרי לא להישאב אליה מתוך ייאוש...תמיד תיהיי בתחושה שזה עבודה זמנית ושבעז"ה תמצאי בקרוב!
את עושה את ההשתדלות שלך, מחפשת, שולחת קו"ח ...זהוו
מפה תני לבורא עולם לנהל את זה : )

• הוסף לסימניות
אם לא הזמינו אותך לראיונות תבדקי את הקו"ח שלך שהם כתובים בצורה מקצועית..
וסתם דרך אגב:
הדרך הכי טובה להתקבל לכל עבודה בכל תחום היא דרך אנשים מבפנים,
המון המון הצלחה!
אולי תשקלי בינתיים השלמת תואר ולנסות למצוא עבודה דרך משרת סטודנט.

• הוסף לסימניות
לבריאות הנפש שלה יתכן ועדיף לה לעבוד בחנות

אם תמצא אולי תעזוב
קשה מאד לחפש עבודה בתחום מסוים כשעובדים בתחום אחר. חיפוש עבודה אפקטיבי דורש המון זמן ופניות נפשית.

• הוסף לסימניות
מה כולל המסע?
בינתיים רק שולחת קורות חיים.
יש עוד דברים??
מה לגבי נטוורקינג? כלומר, הפעלת רשת קשרים של אנשים שמכירים אנשים שמכירים אנשים?
ממה שידוע לי, זה הדרך הכי מצויה שבה אנשים מוצאים עבודה.

• הוסף לסימניות
לא ברור לי שדווקא זה פותח דלתות.
היום העולם זז על נטוורקינג.
לא בגלל התואר - בגלל שמשרת סטודנט קיימת בשוק של משרדים ממשלתיים וזה דריכת רגל טובה.

• הוסף לסימניות
לא בגלל התואר - בגלל שמשרת סטודנט קיימת בשוק של משרדים ממשלתיים וזה דריכת רגל טובה.
נו, נו, לא הייתי בונה על זה, במיוחד שההשקעה בתואר לא פרופורציונלית לאופציה לעוד כמה משרות.
אא"כ הכונה להירשם בלי ללמוד ולשלם על תעודת סטודנט.

• הוסף לסימניות
לי לקח יותר משנתיים למצוא עבודה
ולא ויתרתי גם כשעבדתי בעבודות מזדמנות
אני אוהבת את המקצוע מאוד ! ולא הפסקתי לקחת קורסים ואפילו להתחיל תואר.
ובעיקר להשאר רלוונטית לשוק כי הוא דורסני ומטמורפזי ברמות
פשוט תמשיכי לשלוח אפילו 50 קורות חיים ביום, שיהיו לך כמה קבצי קו"ח , לדבר עם כל מי שרק אפשר גם אם זו בחורה ברכבת שיש לה תיק של חברת הייטק שאת מכירה.....

ובעיקר להתפלל!!! הייתי בהמון ראיונות עבודה כשהגיעה העבודה שלי הייתי במצב של לבחור בין מספר מקומות.....
זה יגיע בעז"ה אבל ממליצה מאוד!! אם אין את העמידות בלחיות תחת לחץ כדאי לפרוש מהמרוץ עכשיו ולא כשתהיי בת 40 עייפה וסוחבת.
חיפוש עבודה זה אחד המכשולים לדעת אם את באמת תצליחי בשוק הזה.
כי גם אם תמצאי עבודה יכול להיות שעוד 5 שנים תיכנסי שוב למסלול המטורף הזה של חיפוש.

• הוסף לסימניות
קודם כל- רק תפילות, וזה לא משנה אם זה הוראה, תכנות , אדריכלות או אפילו מטפלת - כולן צריכות תפילות והמון ס"ד לפרנסה.
בפרקטי:
תגדירי חיפשתי עבודה לא מצאתי.
כי יצא לי לנסות לעזור לכמה בנות למצוא עבודה, הגעתי עם משרות והתגובות שלהן היו בסגנון:
"אה....זה אוטומציה...כאילו בדיקות וכאלה...אז לא תודה."
"אה...מזאת החברה הזאת? מה היא עושה? אה...היא קבלן -אז לא נראה לי."
"אה...אז את אומרת שאני אצטרך לנסוע מחוץ לעיר...והם דורשים 3 פעמים בשבוע ולא מוכנים להתגשמ על זה...מממ...אני חושבת שאני ארד מזה" (מדובר על בחורה רווקה בלי ילדים, כן?!)
שוב- לא מדובר על כולן
אבל לצערי יצא לי יותר ויותר להיתקל בבנות שבטוחות שאחרי שנתיים וחצי בסמינר עם תעודה של מה"ט גאמפ"א יפרשו להן שטיח אדום ויחכו להן עם ידיים פרושות.
(וחבל שלא מסבירים להן לאיזה עולם תחרותי הן נכנסות.)
תכנות זה ללמוד ללמוד ללמוד ושוב ללמוד.
ישבת מעל חודשיים וחצי בבית וראית שזה לא זז:
פני לחברות השמה: gotfriends ,נישה, דיאלוג ועוד.
במקבלי חפשי לך חלקיק משרה שתיתן לך פרנסה ותעסוקה (בחנות, בבנק, בגן מה שזה לא יהיה)
ותעשי בערב תרגילים בleetcode.
עדין לא מצאת משהו - צאי ללימודים:
קורס של מטריקס, קורס של קמאטק, קורס של מי שלא יהיה שיתן לך נקודות זכות על בנות אחרות ותוסיפי את המידע הזה בקורות חיים
הציעו לך משרה כלשהי? גם אם זאת לא משרת חלומותייך - נסי אותה! צברי ניסיון ואחרי שנתיים תתקדמי למשהו טוב יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה