זו כנראה בעיה בקו"חאף אחד לא זימן אותי אפילו![]()
אני יודעת על פניות לג'וניוריות כשהן כתבו את הפרופיל והנסיון בצורה נכונה
זה דורש מחשבהבאמת אלי התחילו לחזור כשכתבתי את הפרקטיקום כניסיון של שנה (והוא באמת כך)
במקום לכתוב אותו כ"ניסיון מקצועי"...
אני רק שאלה... באמת לא כדי לקנטר ולייאש.
למה כולן מעודדות ואומרות אל תתייאשי, בסוף זה יגיע?!
אם השואלת מסתכלת סביבה והמצב לא מעודד,
מתוך כיתה אחת מתקבלות בודדות,
העידוד חוסם אותה להתפתח לכיוונים אחרים, משאיר אותה במצב המתנה, כשהיא מתעסקת בעבודות עראיות, והיא יכולה לצאת קרחת מכאן ומכאן.
איפה הטעות שלי?!
אם את עדיין לא בקטע הנואש של משכורת מפרנסת,סיימתי לימודי תכנות שנה שעברה!
עשיתי פרקטיקום
התנדבתי במספר פרויקטים, נתתי המון כאילו זו עבודה בתשלום!
וקצת עבודות ללקוחות קטנים באופן עצמאי.
רשמתי הכל בקורות חיים...
ואין שום הענות..... לא מצליחה למצא עבודה!
באמת התחום נעול לג'וניוריות?
או שיש דרך שאני עדיין לא יודעת עליה?
אשמח לעזרה לחיפוש עבודה!
עשיתי תוכנה לצוות סיעודי בבית אבות, עבדתי עליה הרבה ואפילו הצעתי לחברה ולקחו.אם את עדיין לא בקטע הנואש של משכורת מפרנסת,
אז יש לך את האפשרות של פיתוח רעיון שלך,
סטארטאפ !
זה ייתן לך גם פרסום
לדעתיאם אני מבינה משלל התגובות פה-
1. אני צריכה לחפש מישהו מפנים (אין לי ככ....)
2. להתאמן כל הזמן (על מה...? יש מלא תחומים)
3. לשלוח קורות חיים באנגלית
4.לינקדין (אני עם נטפרי....אולי אבקש ממישהו)
אפשר פירוט על זה?3. תמשיכי במקביל לצבור נסיון ולהתכונן לראיונות
מצד שני הAI משתלב בצעדים יפיםדווקא המצב בהייטק בחצי שנה/שנה האחרונה התייצב ואפילו גדל ההיצע
זה יכול לעודד קצת
בניתוח מערכות מידע יש יותר סיכוי למצוא עבודה?מניסיון אישי- אל תבחלי במשרת בדיקות תוכנה.. שם יש יותר ביקוש, המשכורת גבוהה מהממוצע בשוק וזו אחלה דלת אחורית לעולם ההייטק! אני התחלתי משם וכיום אני מנתחת מערכות.. זה מסלול די ידוע ומוכר...
כל כתיבת קוד במה שמעניין אותך, בשילוב כלים כמו קורסר AI גרוק AI וכו'2. להתאמן כל הזמן (על מה...? יש מלא תחומים)
במשפחתנו מספר מתכנתים/ות ולכולם יש קו"ח בעברית ולא היו חסרים ראיונות, לפעמים יש דווקא עדיפות לעברית3. לשלוח קורות חיים באנגלית
מאיזה איזור את בארץ?סיימתי לימודי תכנות שנה שעברה!
עשיתי פרקטיקום
התנדבתי במספר פרויקטים, נתתי המון כאילו זו עבודה בתשלום!
וקצת עבודות ללקוחות קטנים באופן עצמאי.
רשמתי הכל בקורות חיים...
ואין שום הענות..... לא מצליחה למצא עבודה!
באמת התחום נעול לג'וניוריות?
או שיש דרך שאני עדיין לא יודעת עליה?
אשמח לעזרה לחיפוש עבודה!
מרכזמאיזה איזור את בארץ?
כמו בהייטק? איזה מקצועות לדוגמה? (שלומדים בסמינרים...)לחשוב טוב טוב אם זה מתאים לה באמת, לקחת בחשבון שקשההההה ויהיה קשה אפילו יותר! שהעבודה לא מתאימה לכל אחת! ושיש עוד מקצועות שאפשר להרוויח בהם לא רע...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים