לחלקה...
א אלישבע שפירא משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 10/12/18 הוסף לסימניות #2 פושששששששש מה זה? מתיקות!!!! הראשונה חלומית!!! צבעים, תאורה, הכל...!!!! ילדים מתוקים בלי עין ברע!!
צ צ'יז משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 10/12/18 הוסף לסימניות #3 WOW... שילוב הצבעים והתאורה פה מוששששש........
ר רחל שטרן משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 10/12/18 הוסף לסימניות #4 יוהו איזה יופי!!! אוהבת את השילוב והסגנון, מהמם...
רותי המניק צלמת סופר מקצוענית (; מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 10/12/18 הוסף לסימניות #5 הצבעים וואו! מושלם! הייתי מורידה את שאריות החוטים של הבלונים
ש שרי פרוימוביץ משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 10/12/18 הוסף לסימניות #6 איזהה שילוב צבעים מדהים! הראשונה וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רייזי בירנבוים קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי D I G I T A L • 10/12/18 הוסף לסימניות #7 אהבתי נורא! בקטנה - מפריע לי שהרקעים לא מחוברים לגמרי, ונוצר צל.
M moti!a משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 10/12/18 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י רחלי שפירא: לחלקה...צפה בקובץ המצורף 415489 צפה בקובץ המצורף 415490 צפה בקובץ המצורף 415491 לחצ/י כדי להרחיב... היי יופי של סט בתמונה השניה לא הייתי חותך את השטיחון משמאל
נכתב ע"י רחלי שפירא: לחלקה...צפה בקובץ המצורף 415489 צפה בקובץ המצורף 415490 צפה בקובץ המצורף 415491 לחצ/י כדי להרחיב... היי יופי של סט בתמונה השניה לא הייתי חותך את השטיחון משמאל
Y Yehodit B משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 10/12/18 הוסף לסימניות #9 איזה סט מתוק! אהבתי את שילובי הצבעים!!
ז זוהרית כהן -סטודיו B זוהרית כהן-כל תמונה סיפור מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 10/12/18 הוסף לסימניות #10 סט יפיפה! הצבעים מושלמים
ר רחלי שטינברגר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי • 10/12/18 הוסף לסימניות #11 רחלי, איזה בונבון שהוא! צבעים מהממים , ממש אהבתי!!
ר רחלי שפירא משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 10/12/18 הוסף לסימניות #12 נכתב ע"י moti!a: היי יופי של סט בתמונה השניה לא הייתי חותך את השטיחון משמאל לחצ/י כדי להרחיב... צודק אבל אז הקומפוזיציה יוצאת באמצע
נכתב ע"י moti!a: היי יופי של סט בתמונה השניה לא הייתי חותך את השטיחון משמאל לחצ/י כדי להרחיב... צודק אבל אז הקומפוזיציה יוצאת באמצע
ד דבורי ליברמן משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 10/12/18 הוסף לסימניות #13 האיזה נחמד לכם תצליחי תמונות מתוקות צבעים יפים הייתי מחממת קצת
M moti!a משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 10/12/18 הוסף לסימניות #14 נכתב ע"י רחלי שפירא: צודק אבל אז הקומפוזיציה יוצאת באמצע לחצ/י כדי להרחיב... לא היית הולכת יותר שמאלה מצלמת כלפי ימין ואז השטיחון היה יוצא שלם ולא הייתה בעיה של קומפוזיציה , או לחילופין יכולת להעמיד אותו יותר שמאלה ולתפוס את כל השטיחון את צריכה למקם את עצמך נכון או אותו נכון בכל מקרה יהיה עדיף בלי לחתוך אותו
נכתב ע"י רחלי שפירא: צודק אבל אז הקומפוזיציה יוצאת באמצע לחצ/י כדי להרחיב... לא היית הולכת יותר שמאלה מצלמת כלפי ימין ואז השטיחון היה יוצא שלם ולא הייתה בעיה של קומפוזיציה , או לחילופין יכולת להעמיד אותו יותר שמאלה ולתפוס את כל השטיחון את צריכה למקם את עצמך נכון או אותו נכון בכל מקרה יהיה עדיף בלי לחתוך אותו
ק קונטרסט משתמש מקצוען צילום מקצועי 10/12/18 הוסף לסימניות #15 אהבתי, נראה שהשקעת זמן ומחשבה כי זה יצא מושלם.
נ נאוה זר משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 11/12/18 הוסף לסימניות #16 רחלי!!! מושלם!!! התאורה בול!!!
מ מירי שילוני משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 12/12/18 הוסף לסימניות #17 רחלי, תמונות מהממות! השילוב של הצבעים מושלם! והילדים שלך מטריפים!!
מ מלי ליפשיץ משתמש מקצוען צילום מקצועי 12/12/18 הוסף לסימניות #18 איזה ילדים מאמיייייי!!!! אוהבת את הצבעים!!!!!
מירי זיידנר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 13/12/18 הוסף לסימניות #19 שילוב הצבעים והרקעים מושלם! הראשונה מדהימה!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת