כללי מתחילים לעבוד

• הוסף לסימניות
אבקש את חוות דעתכם המקצועית על המודעה

קבצים מצורפים

• סופי-01.png
    KB 323.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הרעיון טוב, תשתמשו בפונט אחד מקסימום שניים.

• הוסף לסימניות
העיניים יותר מדי כחולות
הוא נראה דוגמן ולא אחד שמחפש עבודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דרושים;1613080:

מוזיל את העסק. כי התמונה לא מתאימה מי יודע מה. אתה מציג מוצר מסוים.
אם כבר אז תמונה שתשקף ותציג את המוצר. במקרה הזה אין תמונה של המוצר כל כך. אז אם כבר במקרה שלך - ויקטורי.

מקווה שהובנתי. בהצלחה.

בנוסף חסר אירגון במודעה. אני לא יודעת מאיפה להתחיל לקרא. תפריד טוב את הלוגו וה]רטים מהמודעה.
תשאיר אויר. שים את תוכן המודעה בצןורה מאורגנת על רקע אחד ונקי. חלוקה מעניינת. קומפוזיציה מסודרת. צבעים טכנולוגיים. פונטים רציניים ולא קיטשיים.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההערות.
בעצם לפי מה שכתבתם כולכם, המודעה בכללותה בעייתית גם מבחינת קומפוזיציה וגם מבחינת צבעים. לצערי אין לי כעת את האפשרות לשנות אז אני יפרסם אותה ככה, פעם הבאה אעלה אותה מיד בהתחלה.

היות שאין לי תקציב לפרסום מי שמעוניין לעזור בפרסום (לדוג' שליחת המודעה לאנשי הקשר במייל או כל רעיון אחר) תמורת פרסום בתפוצת המייל (מעל 1000 נמענים) או קבלת המאגר בחינם למשך שבוע מוזמן לשלוח מייל ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה