דרוש מידע מתחיל/ה עבודה חדשה? איזה מתנה היית שמח/ה לקבל?

• הוסף לסימניות
תלוי מה סוג העבודה ולמי המתנה
אבל קניתי פעם סידור קטן לדרכים - וונהנו מאד
או תמונה של הילדים שמתאימה למשרד - יש כל מיני יפים

• הוסף לסימניות
תיק קטן בגודל שיכיל ארנק, בקבוק שתיה וכריך.
כמובן עם פתק החלפה.

• הוסף לסימניות
תיק קטן בגודל שיכיל ארנק, בקבוק שתיה וכריך.
כמובן עם פתק החלפה.
אני לא יודעת כמה שעות את עובדת, אני הייתי רוצה תיק גדול ;) פעם צחקנו לגבי זה בצוות שלי שקוראים לזה תיק אוכל.
תכלס בנאדם עובד יום שלם צריך אנרגיה, הצבא צועד על קיבתו...

• הוסף לסימניות
עבודה משרדית?
פד אורטופדי לעכבר. אפשר עם הדפסה ותמונה

• הוסף לסימניות
יש פד לעכבר לוח שנה, בכל חודש תולשים דף אחד.
מוצלח מאוד לעבודה בתחום מזכירות/ הנה"ח וכספים.

• הוסף לסימניות
עציץ מגניב למשרד או איזה חפץ נוי חמוד, ארנק קטן כזה ( ממש קטנים שמתאימים לכסף קטן)

• הוסף לסימניות
כלי למכשירי כתיבה עם כיתוב חמוד...
או סתם תמונה עם כיתוב מגניב...

• הוסף לסימניות
תיק גדול ונוח
ארנק

• הוסף לסימניות
כל דבר סימלי שהוא
העיקר תשומת הלב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה