דיון מתחיל להיות מלחיץ הסיפור הזה

• הוסף לסימניות
1747812930006.png

• הוסף לסימניות
תבדוק בהגדרות שם מה הוא "יודע" עליך, תחפש בהגדרות את הזכרונות, יש מצב שהוא יודע שאתה חרדי ולכן הוא פונה אליך בשפה שלך

• הוסף לסימניות
אנשים מתייעצים עם הבינה המלאכותית בלי סוף, למה שלא תדע עליהם מי הם? היא יכולה לעשות לכל אחד מאיתנו פרסונליזציה ולמכור את הנתונים שלנו. זה כמו החיפושים שלנו בגוגל והרבה יותר מזה. הזהירות בהחלט מתבקשת- לא לחשוף יותר מדי.

• הוסף לסימניות
לא מצליח להבין את ה'באז' שנוצר בדברים האלה לאחרונה, גם בפרוג זה התחיל לרוץ.
אז בא נגיד שחברה בארה"ב עם אלפי עובדים יודעים עליי שאני חרדי ואוהב לאכול מסטיק ועושה את רוב העבודות של אשתי בתואר ראשון לפסיכולוגיה יהודית, ומעגל תלושים בקבצי PDF...
אז מה??
זה לא כאילו נתתי פרטי אשראי, או אפילו תמונה שלי ושל המשפחה שלי, מה כבר יכול לקרות?
ועכשיו:
הרי בא נגיד שהחברות ענק האלה באמת גונבות פרטים ויודעות אפילו איזה מכנס אני לובש כרגע ואיזה סוג סלט אני אוהב - הרי יש להם מיליארד משתמשים, אז יש להם מיליארד פרטים..
ומכולם הם ייבחרו דווקא בי וינסו להציק/לעשוק/לאיים?
מה בדיוק הפחד הגדול פה?

• הוסף לסימניות
לא מצליח להבין את ה'באז' שנוצר בדברים האלה לאחרונה, גם בפרוג זה התחיל לרוץ.
אז בא נגיד שחברה בארה"ב עם אלפי עובדים יודעים עליי שאני חרדי ואוהב לאכול מסטיק ועושה את רוב העבודות של אשתי בתואר ראשון לפסיכולוגיה יהודית, ומעגל תלושים בקבצי PDF...
אז מה??
זה לא כאילו נתתי פרטי אשראי, או אפילו תמונה שלי ושל המשפחה שלי, מה כבר יכול לקרות?
ועכשיו:
הרי בא נגיד שהחברות ענק האלה באמת גונבות פרטים ויודעות אפילו איזה מכנס אני לובש כרגע ואיזה סוג סלט אני אוהב - הרי יש להם מיליארד משתמשים, אז יש להם מיליארד פרטים..
ומכולם הם ייבחרו דווקא בי וינסו להציק/לעשוק/לאיים?
מה בדיוק הפחד הגדול פה?
גם נכון. יש גם יתרון שדברים נשמרים ואפשר להמשיך מהנקודה שבה הפסקנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה