דרוש מידע מתחם בנדיקט -בני ברק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
היתה שם תזוזה
יש שם צפי או כמו כל קבוצת רכישה בן 10- 20 שנה כדוגמת מתחם שפע

• הוסף לסימניות
2400000 זה לכאורה רק צפי - כמו בכל קבוצת רכישה
מכיון שהמחירים של הבניה עלו מאוד מאוד - אז צריך לברר בדיוק כמה תצטרך לשלם ליזמים וכמה מי שמוכראת הזכות משלשל לכיסו - וכמה הולך לעלות לך בפועל
לפי מה שאני הבנתי יש רק התר חפירה
וכל ההתנהלות שם מאודמאוד זוחלת - ללאסיבה נראית לעין

• הוסף לסימניות
מה עם כל מי שרכש בקבוצת רכישה?
הקונה מוכר מחדש את הדירות?
ע"פ העדכון שלהם התווספו עוד 7 דירות שככל הנראה מנהלי הקבוצה ימכרו סוף
לטענתם זה יוזיל את העלויות לרוכשים
בעז"ה כשתתכנס ישיבת תכנון ובנייה הראשונה הם יקבלו גם התר בנייה

• הוסף לסימניות
דיברתי עם התווך וזה לקוח שמוכר וצריך הון עצמי של יותר ממליון ש"ח והוא מוכר באיזור 2.25 מליון 3 חדרים.
סתם שאלתי אותו כמה שווה דירה שם של 3 חדרים חדשה והוא אמר לי שאין חדש אבל הוא מאמין באיזור של 2.5 מליון ש"ח

• הוסף לסימניות
מוסיפים 7 דירות חדשות ומסתבר שימכרו אותם לכל המרבה במחיר.
מנסיון ברגע שיש קבלן ביצוע ומימון הכל מתקדם מהר ותוך שנתיים וחצי כבר מקבלים דירות כך אני קיבלתי.
היום שיש עובדים סינים חלק אומרים שזה אפילו יותר מהר.

• הוסף לסימניות
אז יש רק 7 דירות למכירה בכל הפרויקט?
או שזה עוד 7 וימכרו את כל ה400

• הוסף לסימניות
לא הוסיפו להם בתב"ע 7 דירות חדשות והם ימכרו אותם במחיר שוק בערך 1.5 מלין לזכות וזה יהיה לטובת חברי הקבוצה

• הוסף לסימניות
חבל היה שיח מאוד יפה על קבוצת רכישה בשכונת המשקפיים לטוב ולמוטב אם הרבה תובנות יפות ונכונות, ומשום השרשור ירד וא"א למצוא אותו.
מי שימצא אותו יש לי מה להגיב שם. ולהוסיף מידע.

• הוסף לסימניות
נכון וזה רווח שיוזיל עליויות לרוכשים משהו כמו 150 אלף ש"ח לדירה

• הוסף לסימניות
מה הצפי להתחלת הבניה במתחם שפע?
עכשיו רק הורסים או שגם חופרים לקראת בניה?

• הוסף לסימניות
תראו משהו מטורף ששלח לי אחד הרוכשים מפרויקט בנדיקט על התקדמות העבודה שם.

• הוסף לסימניות
קיבלתי תמונות מחבר שלי שקנה בקבוצת בנדיקט זה תמונות של הקומה הראשונה שיצקו השבוע

קבצים מצורפים

• 20250316_193625.jpg
    20250316_193625.jpg
    3.5 MB · צפיות: 31
  • 20250316_203419 (1).jpg
    20250316_203419 (1).jpg
    1.3 MB · צפיות: 31
  • תמונה של WhatsApp_ 2025-03-17 בשעה 09.44.01_ead5fe87.jpg
    תמונה של WhatsApp_ 2025-03-17 בשעה 09.44.01_ead5fe87.jpg
    KB 128.3 · צפיות: 30
  • תמונה של WhatsApp_ 2025-03-17 בשעה 09.44.01_0db7304d.jpg
    תמונה של WhatsApp_ 2025-03-17 בשעה 09.44.01_0db7304d.jpg
    KB 202.9 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
אני לא עובד ולא בעלים של ד.ש חברת ד.ש היא מספיק גדולה לא להתעסק אם שטויות של אתר פרוג
אני כתבתי והעלית כי אנשים כתבו שאין התקדמות אז בבקשה תראו שיש התקדמות.
8 דירות חדשות כיום הזכות נמכרת בקרוב ל1.7 מליון ש"ח * 8 דירות יוצא 12 מליון ש"ח לחלק ל96 לקוחות יוצא כ120 אלף שח כך אמר לי חבר שקנה שם.

• הוסף לסימניות
אליז - מה אכפת לנו העיקר שיביא תמונות ומידע, מצידנו שיעבוד גם בזבל.
אבל הכי חשוב לשאול כמה זמן לקח כל התהליך הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה