דרוש מידע מתחם דיסיטי (dcity)- משהו יודע איפה עוצר הקו שמסיע לשם חינם מירושלים?

• הוסף לסימניות
@סתם מישהו 5

את יודעת? נסעת בו?
תודה
לא נסעתי איתו אבל הוא נראה כמו אוטובוס הסעות מצופה בשחור נראה לי וכתוב על זה DCITY
1633279234008.png

ומתי הוא בצומת רמות- רכס אני לא יודעת...

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעדכן מה קורה שם?
איזה כשרות האוכל שם?
יש מה לעשות שם רק בתור ביקור?

• הוסף לסימניות
הייתי שם בסוף שבוע שעבר
מקום מהמם מבחינת יופי
נפתחו הרבה יותר חנויות
היה ממש ריק- כלומר היה אנשים אבל ממש לא עמוס...
הרב היו חרדים
המקום בכללי מאד מכובד, מקום פתוח, נעים
עשו שם הצללות מיוחדות כך שלא חם שם- הייתי ב-4 בצהריים ומעלה אדומים ממש חמה בשעות האלה...
פיצה אורי הכשר בד"צ עדה חרדית אני חושבת
קצפת הכשר חתם סופר עגול
הגעתי רק בתור ביקור, משהו קצר של שעה וחצי, לא הספקתי בכלל את הקומה השניה- רק הראשונה.
מרגישים בעולם אחר...

• הוסף לסימניות
לא הייתי מתבססת על זה... תכלס הם לא מחוייבים לשום גוף, ולכן לא תמיד מדייקים.
יודעת על מישהי שחיכתה שבוע שעבר למעלה משעה וחצי בבנייני האומה.

לדעתי עדיף ליסוע למעלה אדומים (יש מבנייני האומה קווים 174 176 177- תוך 20 דקות במעלה אדומים), לרדת בתחנה הראשונה ולקחת משם קו 22/23/25/26, יש כל אחד מהם כמה פעמים ביום, סה"כ זה יוצא שיש אוטובוס בערך פעם בשעה
או לקחת במעלה אדומים מונית, 35 ש"ח, וחזור ליסוע באוטובוס הישיר.

• הוסף לסימניות
משהו נסע עם הקו הזה?
איך נראה האוטובוס ומתי בערך הוא נמצא בצומת רמות (לכיוון הרכס כך הבנתי),
אני נסעתי בו השבוע, חיכיתי בתחנה של צומת רמות לכיוון הרכס
נראה כמו אוטובוס בינעירוני, דווקא לא היה כתוב עליו DCITY אלא שם של איזה פארק גדול במעלה אדומים (הפארק שליד דיסיטי כנראה)
אבל שאלנו את הנהג ואמר שהוא לDCITY
הוא הגיע בערך ב- 10:33
יש עוד שאלות?

• הוסף לסימניות
לא הייתי מתבססת על זה... תכלס הם לא מחוייבים לשום גוף, ולכן לא תמיד מדייקים.
יודעת על מישהי שחיכתה שבוע שעבר למעלה משעה וחצי בבנייני האומה.

לדעתי עדיף ליסוע למעלה אדומים (יש מבנייני האומה קווים 174 176 177- תוך 20 דקות במעלה אדומים), לרדת בתחנה הראשונה ולקחת משם קו 22/23/25/26, יש כל אחד מהם כמה פעמים ביום, סה"כ זה יוצא שיש אוטובוס בערך פעם בשעה
או לקחת במעלה אדומים מונית, 35 ש"ח, וחזור ליסוע באוטובוס הישיר.
לא מצאנו מוניות ביציאה מהמתחם. אבל אולי ניתן להזמין.
אם מזמינים, אפשר לקחת מונית לצומת מעלה אדומים - בכניסה למעלה אדומים, ושם יש קווים שונים ותדירים לירושלים

• הוסף לסימניות
לא מצאנו מוניות ביציאה מהמתחם. אבל אולי ניתן להזמין.
אם מזמינים, אפשר לקחת מונית לצומת מעלה אדומים - בכניסה למעלה אדומים, ושם יש קווים שונים ותדירים לירושלים
מוניות מעלה אדומים:
02-5902221
זה עולה 35 ש"ח נסיעה משם לכניסה למעלה אדומים, שלא יעבדו עליכם... מחיר קבוע. מקסימום 40 בהזמנה טלפונית, לא בטוחה.

• הוסף לסימניות
מוניות מעלה אדומים:
02-5902221
זה עולה 35 ש"ח נסיעה משם לכניסה למעלה אדומים, שלא יעבדו עליכם... מחיר קבוע. מקסימום 40 בהזמנה טלפונית, לא בטוחה.
חבל שלא דיברתי איתך לפני יומיים ;)
פשוט נתקעתי שם בלי מונית

• הוסף לסימניות
משהו יודע אם עדיין פועל?

• הוסף לסימניות
האם האוטובוס לדי סיטי עוצר ליד מגיק קאס?
כמה זמן נסיעה זה מצומת רמות למקום?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה