מתחם התחנה בתל אביב

• הוסף לסימניות
היי אולי מישהו יוכל לעזור לי איזה קווים מגיעים מבני ברק למתחם התחנה? זה ממש יעזור לי
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
נראלי קו 66 מבני ברק תחנה אחרונה זה ליד מלון דיוד אינטר קונטיננטל משם זה 8 דק ברגל.
יוצא מול צ'ארלסקלור

• הוסף לסימניות
יותר קל לסוע בקו 240 ויורדים בתחנה ראשונה בדרך יפו,(נדמה לי)
וזה ממש מאחורי המתחם,

• הוסף לסימניות
בתחנה האחרונה ברחוב אילת

• הוסף לסימניות
אם את הולכת קודם לים,
אז ודאי שתחנה ראשונה בשדרות ירושלים,
ואם רק למתחם התחנה - אז אני לא יודעת מה עדיף...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם
אני רוצה להגיע למתחם עצמו לא לים. אז קו 240?
הנהג אמור לדעת, לא?

• הוסף לסימניות
קו 1 מזבוטינסקי מגיע עד מאד קרוב לרדת בשדרות ירושלים אפשר ללכת ברגל או לעבור את הכביש ולקחת קו 11 או 37 או 18 ליסוע 2 תחנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אחותי הבחורה למדה צילום אצל @מלכי אייזנבך האלופה!
ומתחילה להתמקצע...
אנחנו רוצות לצאת לצילומים במתחם התחנה בירושלים ובסביבתה.
את מתחם התחנה הישנה אני מכירה (הייתי שם לצילומי חלאקה של הבן שלי)
אבל הכנתי שבאזור יש גם שכונה יפיפיה בסגנון וינטג' עם פוטנציאל טוב לצילומים.
יש פה מישהי או יותר ממישהי :) שיכולה לעזור לי עם מידע על האזור- לוקיישנים לצילומים, מה כדאי, מומלץ, וכו'?
תודה ממש!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה