אתרי צילום מתחם התחנה הישנה בירושלים והסביבה

• הוסף לסימניות
אחותי הבחורה למדה צילום אצל @מלכי אייזנבך האלופה!
ומתחילה להתמקצע...
אנחנו רוצות לצאת לצילומים במתחם התחנה בירושלים ובסביבתה.
את מתחם התחנה הישנה אני מכירה (הייתי שם לצילומי חלאקה של הבן שלי)
אבל הכנתי שבאזור יש גם שכונה יפיפיה בסגנון וינטג' עם פוטנציאל טוב לצילומים.
יש פה מישהי או יותר ממישהי :) שיכולה לעזור לי עם מידע על האזור- לוקיישנים לצילומים, מה כדאי, מומלץ, וכו'?
תודה ממש!

• הוסף לסימניות
גן הפעמון ימין משה ומתחם התחנה
הכל קרוב ונגיש אחד לשני
ונותן לך גיוון בסט
ימין משה - חשוף לשמש לכן לצלם קרוב לשקיעה / זריחה - מתחם התחנה יותר מוצל כך שאפשר יותר להתגמש עם הזמן
יחסית בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יכול להיות איזשהו בעיה בטחונית באזור שם?
או במילים אחרות- ערבים- יש שם יותר מבשכונות אחרות?
סורי, אבל אני גוש-דנית... :)

• הוסף לסימניות
מקום מהמם לצילומים...!
במתחם עצמו יש אינספור רעיונות לסטים שאפשר לעשות..
בפעם האחרונה שהייתי שם היה שם פסנתר משנת תרפפ"ו בערך.. והצטלם מדהים!
מאחורי התחנה יש קיר ממש יפה עם כיתוב גרפיטי (מתאים לצילום ספורטיבי)
ובמרחק הליכה של כמה שניות פארק מהמם
מקום שווה בטירוף!

• הוסף לסימניות
כמה זמן הליכה ואיך מגיעים למקומות הרלוונטיים בימין משה\ מונטיפיורי?

• הוסף לסימניות
@הדס כ. יש לך תמונות מהמקומות האלו במקרה?
יש לי תיקייה של תמונות מהמקום שם, תמונות לא איכותיות בעליל שצולמו במצלמה פשוטה אבל מתאימות בהחלט כדי להתרשם מהמקום, אם תרצי תכתבי ללי מייל ואשלח לך בג'מבו

• הוסף לסימניות
יש לי תיקייה של תמונות מהמקום שם, תמונות לא איכותיות בעליל שצולמו במצלמה פשוטה אבל מתאימות בהחלט כדי להתרשם מהמקום, אם תרצי תכתבי ללי מייל ואשלח לך בג'מבו
RBG6613 בגימייל
תודה!!!!

• הוסף לסימניות
היינו, צילמנו, יצא מהמם!
תודה למסייעות.
לצערי לא הצלחתי להספיק גם את ימין משה :(
אבל גם מתחם התחנה זה וואו.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה