דרוש מידע מתחם פרקטי - פירוט

• הוסף לסימניות
רציתי לשתף מנסיון אודות מתחם פרקטי שיכול לחסוך סכומי כסף משמעותיים.
המתחם ממוקם בכנפי נשרים בירושלים (כתובת מדויקת - שטנר 3).
המתחם מיועד לחתנים וכלות ולמשפחה גרעינית בלבד.
הכניסה למתחם מותנת בהצגת כרטיס. את הכרטיס אפשר לקבל דרך הסמינר או הישיבה, גם כלות מבוגרות יותר יכולות ליצור קשר עם האחראית ולקבל כרטיס (ניתן לבקש גם מספר כרטיס).
בפעם הראשונה יש צורך בהרשמה מסודרת, החל מהפעם השניה ואילך יש צורך להזדהות בזמן התשלום, אין צורך להראות כרטיס (הזדהות - בדר"כ שם מלא כפי שנרשמו איתו במשרד ולפעמים מספר פלאפון).
המתחם כולל מחלקות רבות: תכשיטים מזהב, תכשיטים מכסף, כלי כסף, שעונים, נעלי נשים, גרביים וגרביונים לנשים, מטפחות לנשים, מוצרי חשמל, רהיטים, כלי בית מכל הסוגים והחברות (סולתם, פוד אפיל וכו') המחלקה כוללת סירים, מחבתות, סכו"ם, כלי מטבח וכו' נדוניה, פאות, ביגוד לנשים (מבחר עצוםםם), הלבשה אישית, איפור, תשמישי קדושה, ומחלקת גברים הכוללת הלבשה מלאה - חולצות, חליפות, גרביים, נעליים, עניבות, ציציות, טליתות, גופיות, וכו', תלושים לכובעי ברון וכו'.
ניתן גם לקבל במקום הנחות למאפרות, לשמלות כלה, לפאות, לזרי אירוסין, תזמורת וכו'.
המחירים שם הם מחירים חסרי תקדים, הכי זול שקיים בשוק.
היחס מצוין!
המקום מרווח ונקי.
שעות הפעילות הן מ4:30 ועד 9:30 בערב. מקפידים שם מאד (!) על זמנים ולכן כדאי לבוא בזמן.
מניסיון אישי - מומלץ מאד.
ומומלץ לבוא מיד אחרי האירוסין ולא לחכות.
תנאי התשלום נוחים מאד - מזומן, צ'קים עד 6 תשלומים ואשראי עד 36 תשלומים ללא ריבית.
אשמח לענות על שאלות נוספות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הכניסה למתחם מותנת בהצגת כרטיס. את הכרטיס אפשר לקבל דרך הסמינר או הישיבה, גם כלות מבוגרות יותר יכולות ליצור קשר עם האחראית ולקבל כרטיס (ניתן לבקש גם מספר כרטיס).
בפעם הראשונה יש צורך בהרשמה מסודרת, החל מהפעם השניה ואילך יש צורך להזדהות בזמן התשלום, אין צורך להראות כרטיס (הזדהות - בדר"כ שם מלא כפי שנרשמו איתו במשרד ולפעמים מספר פלאפון).
המתחם כולל מחלקות רבות: תכשיטים מזהב, תכשיטים מכסף, כלי כסף, שעונים, נעלי נשים, גרביים וגרביונים לנשים, מטפחות לנשים, מוצרי חשמל, רהיטים, כלי בית מכל הסוגים והחברות (סולתם, פוד אפיל וכו') המחלקה כוללת סירים, מחבתות, סכו"ם, כלי מטבח וכו' נדוניה, פאות, ביגוד לנשים (מבחר עצוםםם), הלבשה אישית, איפור, תשמישי קדושה, ומחלקת גברים הכוללת הלבשה מלאה - חולצות, חליפות, גרביים, נעליים, עניבות, ציציות, טליתות, גופיות, וכו', תלושים לכובעי ברון וכו'.
היחס מצוין!
המקום מרווח ונקי.
שעות הפעילות הן מ4:30 ועד 9:30 בערב. מקפידים שם מאד (!) על זמנים ולכן כדאי לבוא בזמן.
תנאי התשלום נוחים מאד - מזומן, צ'קים עד 6 תשלומים ואשראי עד 36 תשלומים ללא ריבית.
בהצלחה.
כלה שלמדה בסאטמר
איפה יכולה לקבל כרטיס?

• הוסף לסימניות
יש לכם ידע
מה קקורה עם שירות שם???
האם יש אחריות על תקלות???
האם אפשר להחזיר או להחליף אם מעונינים???
ואיך איכות המוצרים???
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אל תמנע טוב מבעליו - חתן כלה - לפני שסוגרים אולם - תפתחו כרטיס בפרקטי
כידוע יש את מתחם פרקטי - לחתנים וכלות
לרכישה מוזלת של נדוניה ותכשיטי זהב
מה שפחות ידוע זה כאשר אתם פותחים כרטיס בפרקטי
מקבלים שובר 2,000 שח הנחה - אם מזמינים את אולם ארמונות אור - דרכם
אנחנו לא ידענו זאת - והזמנו קודם את אולם ארמונות אור - מבלי ליידע קודם על פרקטי
והפסדנו 2,000 שח מתנה לרכישה בפרקטי
לכן - חתנים וכלות שימו לב - אם הנכם מתעתדים להתחתן - דרך אולמי ארמונות אור
תפתחו קודם כרטיס בפרקטי - ואיתו תרשמו לאולם
ע"מ שתוכלו להנות מההטבה .
אחרי שסוגרים אולם - א"א כבר לקבל את ההנחה - חייבים להרשם קודם .
כדאי גם להתעדכן אצל על עוד בעלי מקצוע לפני שסוגרים
ר. פרידמן ירושלים

• הוסף לסימניות
סטים של צלחות עולים שם מאד זול,
יש שם דגמים מהממים
גם שבת וגם יוח, שווה להגיע בשביל זה
רק קחו בחשבון שתצטרכו להסחב עם משקל כבד.....

• הוסף לסימניות
סטים של צלחות עולים שם מאד זול,
יש שם דגמים מהממים
גם שבת וגם יוח, שווה להגיע בשביל זה
רק קחו בחשבון שתצטרכו להסחב עם משקל כבד.....
תודה רבה!!! מה עוד משתלם לקנות שם?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהאיפור גם מאד זול שם, אבל לא כל כך מומלץ לנסות דברים חדשים, רק את מה שניסיתם ואתם כבר מכירים.
יש שם גם פאות כל תקופה של מישהי אחרת, לא ידוע מה הטיב.
וכן מגבות, יש שם גם מזוודות מאד איכותיות במחיר זול משמעותית. יכול להיות שגם מוצרי החשמל והמטבח זולים

• הוסף לסימניות
היחס מצוין!
המקום מרווח ונקי.
בהצלחה.
אשמח לתשובה דחוף- - האם אפשר לקנות 3 חודשים אחרי החתונה בלועזי או בעברי????
יש הקפדה ממש על היום? ואם כן לועזי או עברי?

• הוסף לסימניות
זה כבר לא בכנפש זה בהר חוצבים יש שאטל משם ואולי מרב שפע לא יודע בידיוק

• הוסף לסימניות
אפשר אולי להתקשר אליהם ולשאול - 025441331
ואגב יש לי הרבה ניסיון איתם בתור כלה שקנתה שם המוווון הייתי די מרוצה חוץ מכמה דברים.
אבל הסחיבות של הדברים הכבדים זה דבר שצריך להלקח בחשבון.
גיסתי עכשו מאורסת וקנתה אצלם שעון ובינתיים לא השתמשה בו, אחרי כמה שבועות מהקניה פתחה אותו והשעון לא עבד! (שעון מותג שעלה הרבה...) בפרקטי התנערו מאחריות ואמרו שזה מתצוגה ואין אחריות ואפילו לא התביישו לומר שזה קורה להם הרבה.
אני קניתי שם מגהץ קיטור ואני לא מרוצה ממנו אבל זו היתה בעיה שלי כי לא בדקתי אותו לפני הרכישה.
(לא מרוצה מבחינת הפונקציונליות)
הייתי ממליצה לכם לקנות שם רק מוצרי חשמל זולים כמו קומקום, בלנדר מקל וכו' ואת הרכישות הרציניות לעשות במקומות שאתם רואים את המוצר ואולי אפילו יכולים להתנסות בו.
גם ההחלפות והחזרות שלהם זה רק מ-50 ש"ח, לא כמו החוק...
דוגמאות לדברים שקניתי שם:
קרש גיהוץ איכותי, מגבות פנים וידיים, איפור - רק חברות שאת מכירה, אל תקני דברים לא מוכרים. בגדים יש שם ממש מבחר גדול ויפה ובזול יחסית (ראיתי בחנות בגד שקניתי שם ב-200 ש"ח יותר), הרבה כלי בית כמו סכום, נטלות, צלחות, כוסות וכו' וכן הלבשה אישית - ממש זול שם.
אמרו לי גם שיש שם תכשיטי כסף 925 ממש בזול - לא ניסיתי.
בקיצור - אני ממש ממליצה, אבל לשים לב לקנות מותגים מוכרים וכן לשים לב לראות מה אתם קונים - לבדוק לפני כן.
לא לקנות על עיוור. ואגב - יש פינת קפה חופשי ומכונה לממכר אוכל מאוד בזול.
הייתי לפני תקופה במקום החדש בהר חוצבים ולא חיכיתי יותר מרבע שעה לשאטל - ממש דופק.
כמו כן יש להם גם הסדר עם אולם דיימונד במודיעין עילית - שימו לב.

• הוסף לסימניות
אפשר אולי להתקשר אליהם ולשאול - 025441331
ואגב יש לי הרבה ניסיון איתם בתור כלה שקנתה שם המוווון הייתי די מרוצה חוץ מכמה דברים.
אבל הסחיבות של הדברים הכבדים זה דבר שצריך להלקח בחשבון.
גיסתי עכשו מאורסת וקנתה אצלם שעון ובינתיים לא השתמשה בו, אחרי כמה שבועות מהקניה פתחה אותו והשעון לא עבד! (שעון מותג שעלה הרבה...) בפרקטי התנערו מאחריות ואמרו שזה מתצוגה ואין אחריות ואפילו לא התביישו לומר שזה קורה להם הרבה.
אני קניתי שם מגהץ קיטור ואני לא מרוצה ממנו אבל זו היתה בעיה שלי כי לא בדקתי אותו לפני הרכישה.
(לא מרוצה מבחינת הפונקציונליות)
הייתי ממליצה לכם לקנות שם רק מוצרי חשמל זולים כמו קומקום, בלנדר מקל וכו' ואת הרכישות הרציניות לעשות במקומות שאתם רואים את המוצר ואולי אפילו יכולים להתנסות בו.
גם ההחלפות והחזרות שלהם זה רק מ-50 ש"ח, לא כמו החוק...
דוגמאות לדברים שקניתי שם:
קרש גיהוץ איכותי, מגבות פנים וידיים, איפור - רק חברות שאת מכירה, אל תקני דברים לא מוכרים. בגדים יש שם ממש מבחר גדול ויפה ובזול יחסית (ראיתי בחנות בגד שקניתי שם ב-200 ש"ח יותר), הרבה כלי בית כמו סכום, נטלות, צלחות, כוסות וכו' וכן הלבשה אישית - ממש זול שם.
אמרו לי גם שיש שם תכשיטי כסף 925 ממש בזול - לא ניסיתי.
בקיצור - אני ממש ממליצה, אבל לשים לב לקנות מותגים מוכרים וכן לשים לב לראות מה אתם קונים - לבדוק לפני כן.
לא לקנות על עיוור. ואגב - יש פינת קפה חופשי ומכונה לממכר אוכל מאוד בזול.
הייתי לפני תקופה במקום החדש בהר חוצבים ולא חיכיתי יותר מרבע שעה לשאטל - ממש דופק.
כמו כן יש להם גם הסדר עם אולם דיימונד במודיעין עילית - שימו לב.
רציתי לדעת היום ושירות אנושי בטלפון רק עד 3
הסיפור עם השעון ממש מרתיח
חוצפה...

• הוסף לסימניות
איך מגיעחם לשם בדיוק?

• הוסף לסימניות
קו 54 מגיע עד לשם, יש עוד קווים אני לא זוכר איזה.
יש גם שאטלים מהכניסה להר חוצבים כל כמה דקות

• הוסף לסימניות
קו 54 מגיע עד לשם, יש עוד קווים אני לא זוכר איזה.
יש גם שאטלים מהכניסה להר חוצבים כל כמה דקות
הם אומרים בקו שלהם את כל המידע על השאטלים, וכמו שכתבתי - כשאני הייתי, העסק ממש דפק יפה
גם בהלוך - מהחניה ליד קניון הר חוצבים וגם בחזור מהמתחם עצמו.

• הוסף לסימניות
זה לא הולך שיש שם חנויות אלא יותר מחלקות. לא זוכרת איזה כלי כסף מוכרים שם - של איזו חנות.
משקפיים גם לא זוכרת. הם מביאים מבחר, לא נראה לי ממש לפי חנויות.
לדוגמא בבגדי נשים יש מותגים של YAL, נאוטיקה, ועוד.

• הוסף לסימניות
ידוע לכם אם פרקטי מקבלים מספר כרטיס אשראי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה