מתחממת בשמש החורפית

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!
במיוחד השלישית....

• הוסף לסימניות
הצבעים מהממים!
גם כל השאר. אבל זה מה שתפס אותי מיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ESTY.P;1507708:
מקסים הצבעוני הזה!
הבת שלך מטריפה
והחדות כמובן כמו תמיד...
השלישית נראית לי טיפה מעוותת
זו עדשת 85 מעניין לאיזה עיוות את מתכוונת?
נכתב ע"י השקעה;1507711:
תמיד שאת מעלה תמונות שלה אני באה לכתוב תגובות על זה שהיא בונבונית כי היא באמת ילדה בונבונית במיוחד...בהשראתה עשיתי לבת שלי פוני והיא גם קצת דומה לה.
תגובות מקצועיות ;)
אהבתי את הקטע עם הפוני - תעלי תמונה סקרנית לראות אותה

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד!
הילדה יותר...:)

• הוסף לסימניות
ממש מושלם !!!
איזה שתפנית!!הלוואי עלי להצליח לצלם כך את שלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1507936:
זו עדשת 85 מעניין לאיזה עיוות את מתכוונת?

לא של העדשה, נראה לי הזוית הזו
לא יודעת להגדיר מדויק אבל הרגלים שמציצות
נותנות תחושה של עיוות כזה :rolleyes:

• הוסף לסימניות
יופי של צבעים, יופי של קומפוזציה, יופי של ילדה.
בקיצור היופי שולט :)

• הוסף לסימניות
איזה יופי!

• הוסף לסימניות
לא זוכרת עם כבר הגבתי...
מהמם מהמם מהמם!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה