פורים מתחננת-יש מישהי פה שיכולה לעזור לי עם ברכה-הבוקר?

• הוסף לסימניות
אני צריכה למורה בכיתה ו' מחנכת ממש נחמדה שניסתה מאוד לתת הרגשה טובה לבתי שלא אוהבת בי"ס, למרות שהיא ב"ה מצליחה בלימודים.
הבת שלי לא משתפת פעולה ואני רוצה שהמורה תדע כמה שאני מכירה לה טובה על המאמצים שלה
באנגלית הייתי מנסה לכתוב משהו אבל עברית זה מעל היכולות שלי....
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
בבקשה, באדיבות GPT

למחנכת היקרה והאהובה,
בפורים הזה, בשמחה עטופה,
נשלח לך ברכה חמה ואוהבת,
כי את לנו מורה מיוחדת!

את משקיעה מכל הלב,
בדרך של טוב, חכמה ושלב,
עם סבלנות, חיוך וקורטוב של קסם,
מלמדת, מדריכה – ולא רק לפי הדף והטסֶם.

ביתי חוזרת עם אור בעיניים,
סקרנית, לומדת, צומחת בשניים,
ואת מאחוריה – תמיד תומכת,
מרימה, מחזקת, אכפתית, דואגת.

אז בחג הזה של נס ונפלאות,
נאחל לך אושר עד בלי גבולות,
ששון ושמחה בלב יפרחו,
וכל משאלותייך מיד יתגשמו!

חג פורים שמח ומתוק!
בהערכה ואהבה,
משפחת [שם המשפחה]

• הוסף לסימניות
בטח, הנה כמה רעיונות לברכות שתוכל להתאים אישית למחנכת של בתך: GEMINI

אפשרות 1: התמקדות בהשפעה החיובית

• "למחנכת היקרה, רציתי להודות לך מקרב לב על השנה הנפלאה שהענקת לבתנו. ראינו כיצד השפעתך החיובית ניכרת בהתפתחותה האישית והלימודית, ואנו מעריכים זאת מאוד."
  • "תודה על שהיית לא רק מורה, אלא גם דמות מעוררת השראה עבור בתנו. היחס החם והתומך שלך עשה הבדל עצום."
אפשרות 2: התייחסות ספציפית לבתך

• "אני רוצה להודות לך במיוחד על תשומת הלב האישית שהענקת ל[שם הבת]. ראינו כיצד עזרת לה להתגבר על קשיים ולמצות את הפוטנציאל שלה."
  • "[שם הבת] סיפרה לנו רבות על החוויות הנפלאות שהיו לה בכיתה שלך. תודה על שיצרת עבורה סביבה לימודית מהנה ומעשירה."
אפשרות 3: הבעת הערכה כללית

• "תודה על ההשקעה, המסירות והאהבה שהענקת לכל תלמידי הכיתה. את מחנכת למופת, וזכינו שבתנו הייתה תלמידתך."
  • "אנו מאחלים לך המשך עשייה פורייה ומוצלחת. תודה על שהיית חלק משמעותי בחייה של בתנו בשנה חשובה זו."
טיפים נוספים:

• הוסף פרט אישי: ציין מקרה ספציפי שבו המחנכת עזרה לבתך או עשה משהו שאתה מעריך במיוחד.
  • השתמש בשפה חיובית ורגשית: אל תהסס לבטא את רגשות ההערכה והתודה שלך.
  • כתוב בכתב יד: ברכה כתובה בכתב יד תהיה אישית ומרגשת יותר.

• הוסף לסימניות
מילה בעברית "טסם"? לא מה שידוע לי.
וגם המשפט הזה מוזר: בדרך של טוב, חכמה ושלב,

• הוסף לסימניות
אין לי מילים!!!
תזכו למצוות!!
ממש מעריכה! :)

כנראה אשתמת בחלקים מכל אחד...
(בתי ממש לא מעריכה את המורה, אני מאוד מאוד....)

• הוסף לסימניות
אני תמיד מבקשת מג'י פי טי ואז בכלל לא משתמשת כי זה סתם פותח לי את הראש

• הוסף לסימניות
אני תמיד מבקשת מג'י פי טי ואז בכלל לא משתמשת כי זה סתם פותח לי את הראש
בדיוק,
בתור אחת שהכל מתומצת אצלה במילה או שתיים, זה פותח את הראש, ומוסיף מילים להוסיף נופך לגרעין הרעיון
מתוך זה רוקחת. ברכה משל עצמי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה