כללי מתחשק לי להחליף לוגו

• הוסף לסימניות
נמאס לי קצת מהלוגו שלי. מתחשק לי להתחדש ולשנות אותו במגזין לפני שיורדים לדפוס.
מה דעתכם על המצ"ב?
איזה עדיף?

אשמח לחוות דעתכם, הארות והערות תתקבלנה בברכה

קבצים מצורפים

• logo.jpg
    KB 157.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
האחרון מבין כולם הכי מענין, אבל עדין לא מצדיק להחליף את הקיים.
תנסי עוד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אל תנסי להחליף לוגו בלחץ של זמן.
במיוחד לא לדפוס את צריכה להיות שלימה לגמרי עם הלוגו במיוחד במיוחד לפני שיוצא לדפוס.

מכל מה שהעלת אין שום סיבה להחליף ללוגו חדש אין להם שום אמירה חדשה.

והמשעמם אצלך זה הסימן היכר שלך בכל מודעה שלך וכן ללקוחות.

לוגו חדש צריך להצדיק את עצמו ומסמן חידוש או עלית רמה בסטודיו,
והלוגו אמור להיות שדרוג ממש רציני, ולא בהינף יד.

• הוסף לסימניות
צודקים
אבל הפס הזה נמאס עלי וגם הפונט.
הבעיה שאם אשנה אחר כך, אצטער שזה לא נכנס למגזין.
נו שוין, אולי אעזוב את זה.

• הוסף לסימניות
דוקא אהבתי את האחרון הוא מענין, הבעיה שזה קצת מזכיר את נייק..
אולי תלכי בכיוון של חץ כמו בלוגו למעלה במקום הגל

• הוסף לסימניות
לא שינית לוגו כבר פעמיים?
לדעתי כדאי לעבוד על הלוגו שלך ברצינות כדי שלא יימאס עלייך שוב עוד כמה חודשים... :)

• הוסף לסימניות
אם לשנות - אהבתי את החץ - מס 3
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
שימי לב שהפס "וי" מעל הת' בדוגמא התחתונה מאוד דומה לסמל של נייק...

• הוסף לסימניות
לא שיניתי פעמיים.
פעם אחת וגם זה לא בדיוק היה "לוגו" אלא סתם שירבוט.
חוץ מזה, ככל שמתפתחים בתחום, רוצים דברים אחרים.

וגם מרצדס שינו לוגו עשרות פעמים. פיתחו את אותו האחד אבל מה שהוא היום, זה לא מה שהיה לפני 20 שנה

• הוסף לסימניות
לא לשנות

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה עם הרצון לשנות - להיפך, אני רק חושבת שאם כבר עושים את זה כדאי לעשות את זה בצורה רצינית ומקצועית בדיוק כמו כשעובדים על לוגו של לקוח - כי לוגו לא אמורים לשנות כל שנה אלא אולי כל עשר שנים...
(מצטערת אם נפגעת - זו לא היתה כוונתי, פשוט זכרתי את הלוגו הירוק עם הריבועים ואת הלוגו הזה וזה היה נראה לי החלפה מהירה של לוגו - אבל החלטה שלך).

• הוסף לסימניות
אני בעד להחליף - אף פעם לא מאוחר. וכמה שיותר מוקדם יותר טוב..
לוגו ושם חברה זה תמיד מלא התלבטויות, וצריך בסופו של דבר לאהוב את הבחירה.

אישית הייתי יוצר משהו יותר צבעוני ועכשוי.
והצורה הנלוית יכולה להיות יותר רכה ומופשטת.

אגב איך מנקדים את השם תמנתי? יש כאן קצת בעיה בפונטיקה (הגייה) של השם.. כלל האצבע אומר שעדיף לבחור שם עם לא יותר מ3 הברות, ושיהיה כמה שפחות מבלבל..
בנוסף כדאי שיזכיר את היתרון/הבטחה הפירסומית..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מדובר בסך הכל למשהו קטן שייכנס לפרסומות, זה הכל. הפס מעל ה"תמנתי" סתם נמאס עלי אבל אולי אתם צודקים ולא כדאי להחליף.

• הוסף לסימניות
לדעתי - אם את לא מרגישה שלמה עם הלוגו - את באמת צריכה לשדרג אותו
(ואני גם חושבת שהעבודה שלך מאוד השתדרגה מאז שעשית את הלוגו הנוכחי)
אבל ההצעות שהעלת כאן מאוד ראשוניות (ו-3 מתוכן ממש קופי של נייקי)
עוד לפני שמעצבים - צריך להשקיע מחשבה במה בדיוק הלוגו צריך לשדר, לא ממליצה לך לעשות את זה בלחץ של זמן (מנסיון עגום, כרטיסי ביקור ולוגו שעיצבתי והדפסתי מתוך לחץ ומיד התחרטתי, ולקח לי עוד שנה! לעצב את הלוגו התפוזי שאליו אני באמת מתחברת)

• הוסף לסימניות
אולי תנסי משהו בכיוון של 8 ? זה הזכיר לי את השם שלך. אולי תנסי לשחק עם מתומן מעניין..

• הוסף לסימניות
האמת ששכחתי שהצורה ההיא שייכת לנייק. אני מחפשת משהו שלא יהיה שונה מדי מהצורה הזו מעל השם, אבל יותר חדשני. צורה יותר מענינת ויותר מלאה. לכן השתמשתי בחץ או צורה שמביעה תנועה בעיקר כלפי מעלה.

ומצד שני, לכתוב את כל השם תופס יותר מדי מקום בפרסומות, כך נראה לי. ואם כל השם, אז הצורה ההיא תמיד הולכת שם לאיבוד, לכן רציתי צורה יותר מלאה.

לא הבנתי במה מדובר לגבי ה- 8 או מתומן. אני רוצה לשדר זינוק למעלה. נטייה כלפי מעלה. משהו כזה. וברגע שאחליט [אם אמצא משהו שעושה לי את זה], זה לא בעיה לשדרג זאת בכל המגזין כי הוא עוד לא סיים לעבור הגהות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה