דרוש מתכון מתחשק לי להכין בצק פילו במילוי תפוחי עץ- אשמח למתכון!

• הוסף לסימניות
בטח כבר מאוחר מדי

אבל-
חותכים תפוחי עץ לקוביות קטנות
שמים בסיר עם סוכר, אפשר חום, קינמון ומעט ממיץ לימון. מבשלים לריכוך. מערבבים מעט קורנפלור במים קרים [משהו כמו כפית בשליש כוס מים קרם]
מוסיפים לסיר ומבשלים להסמכה של הנוזלים
מתקבלת מלית תפוחי עץ מצויינת

מכאן את בטח כבר יודעת לבד להמשיך

• הוסף לסימניות
אם יש מספיק זמן לקרר את התערובת, הייתי שמה אינסטנט פודינג וניל במקום קורנפלור.
מסמיך ומוסיף בטעם.
יתכן שאז עדיף להוריד את הקינמון.
וכמובן, להפחית מכמות הסוכר.

אגב @ה. בקר - יש לך ניסיון עם הפילו המצונן, לא הקפוא ?
מה עדיף ?
תודה .

• הוסף לסימניות
אם יש מספיק זמן לקרר את התערובת, הייתי שמה אינסטנט פודינג וניל במקום קורנפלור.
מסמיך ומוסיף בטעם.
יתכן שאז עדיף להוריד את הקינמון.
וכמובן, להפחית מכמות הסוכר.

אגב @ה. בקר - יש לך ניסיון עם הפילו המצונן, לא הקפוא ?
מה עדיף ?
תודה .
אפשר פודינג במקום הקורנפלור,צודקת
את הקינמון לא הייתי מורידה

אני מעגיפה את הקפוא
לא אהבתי את המצונן

• הוסף לסימניות
אבל-
חותכים תפוחי עץ לקוביות קטנות
שמים בסיר עם סוכר, אפשר חום, קינמון ומעט ממיץ לימון. מבשלים לריכוך. מערבבים מעט קורנפלור במים קרים [משהו כמו כפית בשליש כוס מים קרם]
מוסיפים לסיר ומבשלים להסמכה של הנוזלים
מתקבלת מלית תפוחי עץ מצויינת
הי, תודה לך
עשיתי את המתכון של ברוכי- מהאתר שלה יצא מעולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה