מתחשק לי לצבוע חלון אלומיניום…..

• הוסף לסימניות
הי לכולם,
הבית שלנו עם חלונות אלומיניום בצבע חום כהה
יש דרך לצבוע את המסגרות?
ניסינו עם צבע אקריליק וזה לא כיסה מספיק
אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
צבע אלומיניום.PNG

יש את הצבע הזה שמיועד לכל סוגי המתכות, תנסו אותו
בהצלחה
את יכולה לקנות בטמבור או כל חנות דומה

• הוסף לסימניות
זה גם לא יתפס יתגרד עם הזמן.
החומר הנכון הוא ספריי אבל השאלה למה לכם? לדעתי האישית עדיף להשאיר אלומיניום איך שקיבלו ולא לגעת בו כי מאד קשה להביא אותו למראה חלק ונקי כמו בחנות ייצור.

• הוסף לסימניות
הצבע שלו מאוד דוחה (חום כהה) וזה ממש עושה אוירה לא נעימה
המטבח בצבעי אפור בהיר וזה כל כל לא משתלב…
ספריי צבע אמור להיות מסובך ?

• הוסף לסימניות
אולי טפט?:oops:

• הוסף לסימניות
הצבע שלו מאוד דוחה (חום כהה) וזה ממש עושה אוירה לא נעימה
המטבח בצבעי אפור בהיר וזה כל כל לא משתלב…
ספריי צבע אמור להיות מסובך ?
בעיקר מסובך איך לא ללכלך את החלון עצמו

• הוסף לסימניות
אני חשבתי לשים על הזגוגית עצמה פוליגל או קרטון

• הוסף לסימניות
יש לך ניסיון ?
איך זה יצא?

• הוסף לסימניות
אני רוצה כמה שפחות עלויות…

• הוסף לסימניות
תנסו על חלון זנוח (אולי בצד החיצוני)
יש לזה חומרים מתאימים
לא ניסיתי אבל שיפוצניק אחד אמר לי שזה אפשרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה