כללי מתחשק לכם מקינטוש?

• הוסף לסימניות
הדבר כבר אפשרי, ייצאה תוכנת ה"לאופרד" (הווינדוס של המקינטוש), שהיא הופכת כל מחשב פיסי רגיל, למקינטוש, אני אבדוק אותה מכיוון שמדובר בדרייברים של אנשים עצמאיים ולא של אפל, אך אם היא באמת עובדת טוב וחלק, מהיום יהיה לי באותו מחשב ווינודס 7 ולאופרד (של מקינטוש).

אני מדגיש שוב זה דבר חדש ואני מאוד מקווה שזה יציב ועובד כמו במק...

אשמח לעדכן.

• הוסף לסימניות
זכור לי כבר לפני שנים שיש אפשרות להתקנת וינדוס על מק. מה החידוש?

• הוסף לסימניות
הי, פופקו,

זה לא דבר חדש זהו דבר אפשרי ממתי שאפל החלו להשתמש במעבדים של אינטל
והמערכת הזו נקראת האקינטוש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;517168:
זכור לי כבר לפני שנים שיש אפשרות להתקנת וינדוס על מק. מה החידוש?
מדובר להתקין מק על במקום ווינדוס לא ההיפך

• הוסף לסימניות
נעמי, להתקין וינדוס של מק היה אפשרי, אבל להתקין מק על וינדוס... פה החידוש.
מחכה לשמוע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י +FiX;517170:
הי, פופקו,

זה לא דבר חדש זהו דבר אפשרי ממתי שאפל החלו להשתמש במעבדים של אינטל
והמערכת הזו נקראת האקינטוש...

הם תמיד השתמשו בהם, וזה לא קשור.

הבעיה הייתה בחומרה שלא תואמת את הגירסאות שלה שמיועדות לפיסי ולא למק.
אז אנשים פשוט עושים הכל בעצמם וזה דבר מהחצי שנה, שנה אחורה.
רק שזה היה בחיתולים, וקיבלתי עידכון שזה די טוב, אז אני הולך לבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
כל הקטע של מק זה שהוא..

לא מכיר וירוסים!
ושל חלונות וינדוס זה שהם קלים לתיפעול...
אז אתה מספר לי על..... גם ליסבול תתיפעול של מק וגם לספוג ת'וירוסים????

• הוסף לסימניות
הדבר ידוע ומוכר
אבל זה טוב רק למי שרוצה קצת לראות איך המערכת נראית ולהתרגל אליה
לשימוש שוטף זה לא כ"כ מומלץ כי זה מצריך טיפול שוטף בערכת וכמובן תוכנות מתאימות למק

• הוסף לסימניות
בשביל להנות ממק צריך מק ולא תחליפים כי התוכנת הפעלה זה רק דבר קטן מבין מעלותיו של המק!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה