כללי מתיחת אותיות בCS6

• הוסף לסימניות
בCS5 היתה אפשרות לעשות ביישור דו צדדי + בחירה של NESKH בתפריט הPARAGRAPH
בCS 6 תכונה זו חסרה. היכן אפשר לעשות את זה?- באינדזיין מצאתי בתפריט chracter בתוך OPENTYPE - justification alternate
האם יש צורה יותר פשוטה?
ומה קורה עם פוטושופ ואינדזיין שם זה לא אפשרי?

תודה לכל העוזרים והמגיבים!!

• הוסף לסימניות
אין הבדל בין CS6 ו-CS6 בעניין זה. תבדקי שיש לך את גירסת ה-ME (תומך עברית) ב-CS6.

• הוסף לסימניות
יש לי גרסת me ואין שם בתפריט בכלל את האופציה של NESKH דרך חלון הPARAGRAPH
(הפתרון שמצאתי בינתיים הוא דרך תפריט אופן טייפ שבתוך CARACTER, או דרך הסטיילים)
אבל אני רוצה גם פתרון יותר קל וגם פתרון לפוטושופ והאילוסטרייטור שם אין לי את האופציה בכלל של האופנטייפ.

• הוסף לסימניות
לא ברור לי איפה יש לך ואיפה אין לך. אולי צילום מסך יעזור.

• הוסף לסימניות
זה נמצא ב justification
בשורה האחרונה שגם היא נקראת justification

• הוסף לסימניות
אברהם את זה מצאתי השאלה שלי היא אם אדובי הסירה את האופציה neskh מתוך תפריט הPARAGRAPH
ואיפה יש אפשרות של המתיחת אותיות גם בפוטושופ והאילוסטרייטור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה