איפה?תשנו את ההגדרות.
הכל מצוין שיהיה התרעה אבל בפועל אני לא מקבל התרעה..לחיצה על הפעמון שמימין לתיבת החיפוש,
צפה בקובץ המצורף 2018609
כעת יש ללחוץ על "הגדרת התראות (למייל ובאתר).
שם תוכלו לבחור מתי ואיפה תתקבלנה התראות- בתיוגכם ע"י משתמשים, בהתקבל תגובה לפוסט שפרסמתם ועוד
הכל מצוין שיהיה התרעה אבל בפועל אני לא מקבל התרעה..
כן
לא מופיע לי כזה אפשרותכדאי לבדוק האם אשרתם קבלת התרעות- ללחוץ על הסימון הימני שבשורת החיפוש, בחלונית שתפתח יופיע הכיתוב "הגדרות לאתרים", שם תוכלו לבדוק האם יש לפרוג הרשאה.
מה כן מופיע בלחיצה על הסימון שבשורת החיפוש?לא מופיע לי כזה אפשרות
כתוב שמה התרעותמה כן מופיע בלחיצה על הסימון שבשורת החיפוש?
עכשיו כן קיבלתי התרעה, ככה שאני מבולבל לגמרי....סתם בדיקה בשביל הכיף
@יועץמשפטי
זה מהלך ישיבתי ותודה רבה על הבהירות בסוגיא...כנראה כל מי שמתייג אותך כותב @יועץ משפטי עם רווח ולא @יועץמשפטי בלי רווח
תגיד לבעל הניק @יועץ משפטי שיפסיק לגנוב לך את הקרדיטים![]()
מה הכוונה להקפיץ? ממשיכים לכתוב שמה הודעה... (לא הבנתי מה זה שייך לאשכול הזה אבל בסדר...)איך מקפיצים אשכול ישן?
ולמה כשאני פותחת אשכול חדש זה בכלל לא מופיע?
זה לא עוזרמה הכוונה להקפיץ? ממשיכים לכתוב שמה הודעה... (לא הבנתי מה זה שייך לאשכול הזה אבל בסדר...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים