כללי מתייעץ לגבי גודל של מזכרת לחתונה

• פותח הנושא A.M
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הי שלום,
ערב טוב ומבורך!!!
רציתי להתייעץ איתכם,
אני וארוסתי רוצים לעשות מזכרת לחתונה בע"ה, גודל 7 על 7 ס"מ,
במזכרת התכנון שיהיה רשום את מה שרשם בעל הנפש החיים על הסגולה בנושא האמונה.

העניין הוא שאני רוצה שזה יראה לא גדול מידי, ושזה יראה בגודל יפה, ולא בגודל מלבני כזה, ושלא יראה מגושם. בנוסף אני רוצה שזה ייכנס לארנק, גם של גברים.

שאלתי היא האם להקטין את הגודל או להשאיר אותו ככה.

תודה רבה לכל המבינים והעוזרים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.M;2423091:
הי שלום,
ערב טוב ומבורך!!!
רציתי להתייעץ איתכם,
אני וארוסתי רוצים לעשות מזכרת לחתונה בע"ה, גודל 7 על 7 ס"מ,
במזכרת התכנון שיהיה רשום את מה שרשם בעל הנפש החיים על הסגולה בנושא האמונה.

העניין הוא שאני רוצה שזה יראה לא גדול מידי, ושזה יראה בגודל יפה, ולא בגודל מלבני כזה, ושלא יראה מגושם. בנוסף אני רוצה שזה ייכנס לארנק, גם של גברים.

שאלתי היא האם להקטין את הגודל או להשאיר אותו ככה

דבר ראשון המון מזל טוב.
הגודל שציינת הוא ריבועי 7*7.
זה לא מידי גדול
אבל אם אתם רוצים גודל שיכנס לכל ארנק-
גודל של כרטיס ביקור 5*9 מיועד לזה.
(אולי זה יחסוך לכם עליות היות וזה גודל נפוץ)

המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
הי,
ראשית תודה רבה על ההיענות!
את האמת המזכרת כלולה בתוך התשלום להזמנות... ככה שאין לי מה לחסוך את העליות...:)
אבל רוחב 7 ס"מ לא יכנס לכל ארנק??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה