דרוש מידע מתי הגרלת זכנו ?

• הוסף לסימניות
ואיפה אפשר לראות את שמות הזוכים?

• הוסף לסימניות
לא יהיה היום.

• הוסף לסימניות
כן קבלתי איזה ווצאפ שאמר שרק בשבוע הבא
אם הם ממשיכים לקבל תרומות אז זה לא הוגן.

• הוסף לסימניות
כן קבלתי איזה ווצאפ שאמר שרק בשבוע הבא
אם הם ממשיכים לקבל תרומות אז זה לא הוגן.
למה לא הוגן?
אם אנשים רוצים לתרום, אני בעד.
ואם נגזר עלי לזכות, אני אזכה בין כך ובין כך

• הוסף לסימניות
המוקד נסגר היום, עכשיו!
ההגרלה תהיה בשבוע הבא .
בחוברת כתוב "אחרי שיוכנסו כל הנתונים למחשב"
בפועל אמר לי אחד המעורבים - יום שלישי בעז"ה.

וזה הוגן כי הם לא התחייבו שלא להכניס נוספים עד ההגרלה- וגם בלי זה...

• הוסף לסימניות
המוקד נסגר היום, עכשיו!
ההגרלה תהיה בשבוע הבא .
בחוברת כתוב "אחרי שיוכנסו כל הנתונים למחשב"
בפועל אמר לי אחד המעורבים - יום שלישי בעז"ה.

וזה הוגן כי הם לא התחייבו שלא להכניס נוספים עד ההגרלה- וגם בלי זה...

ברגע שמנפרסמים הגרלה סינית ומפרסמים תאריך הגרלה
כל משתתף עושה לעצמו חישוב האם יש לו סיכוי לזכות או לא. אם היה מי מאיתנו שומע על הגרלה שתיעשה תוך 3 ימים מהיום- ודאי שהיה עושה חישוב בדעתו שלא הירבה יספיקו להירשם, וממילא הוא מתמודד מול 1% ולא מול 0.0001% סיכוי.

ברגע שמבטיחים "סגירת מוקדים בחמישי" וממשיכים לקבל שיחות מורידים את אחוזון הסיכוי שאותו משתתף חישב ותרם בגללו. (ולא נכנס לשיח אם זה ראוי או לא ראוי, קטנוני כן-לא).

• הוסף לסימניות
המוקד היה אמור להסגר היום בשעה 21:05 , היות והגבאים עמלים כל הלילה לעדכן את הנתונים במחשב, הם מסכימים לקבל טפסים עד מחר בשעה 11 וחצי בבוקר בדיוק!!!
ההגרלה אמורה להיות בשבוע הבא באחד הימים לכשיגמרו להתארגן....
זו ההגרלה הכי טהורה שאני מכיר! ואני כמובן לא מוריד בערכו של אף אחד...

• הוסף לסימניות
המוקד היה אמור להסגר היום בשעה 21:05 , היות והגבאים עמלים כל הלילה לעדכן את הנתונים במחשב, הם מסכימים לקבל טפסים עד מחר בשעה 11 וחצי בבוקר בדיוק!!!
ההגרלה אמורה להיות בשבוע הבא באחד הימים לכשיגמרו להתארגן....
זו ההגרלה הכי טהורה שאני מכיר! ואני כמובן לא מוריד בערכו של אף אחד...

זה כבר נשמע אחרת לגמרי.

• הוסף לסימניות
מלבד מה שכתבו מקודם אני יוסיף שהרישום להגרלה התחיל מאיזור ראש חודש ניסן כך שהיו מעל ל30 ימים בשביל להרשם להגרלה. אין הרבה משמעות לכך שהוסיפו על זה עוד יומיים.

• הוסף לסימניות
ברגע שמנפרסמים הגרלה סינית ומפרסמים תאריך הגרלה זה בדיוק העניין שלא פורסם תאריך הגרלה
כל משתתף עושה לעצמו חישוב האם יש לו סיכוי לזכות או לא. אם היה מי מאיתנו שומע על הגרלה שתיעשה תוך 3 ימים מהיום- ודאי שהיה עושה חישוב בדעתו שלא הירבה יספיקו להירשם, וממילא הוא מתמודד מול 1% ולא מול 0.0001% סיכוי.

ברגע שמבטיחים "סגירת מוקדים בחמישי" וממשיכים לקבל שיחות לא ממשיכים לקבל שיחות, תהיה אפשרות למנהלים להמשיך ולהכניס רכישות כדי לסייע לגבאי ישיבות בין הזמנים לעמוד בנטל הגדול של החזקת ישיבת ביה"ז /QUOTE]

וכן. זו בהחלט ההגרלה הכי טהורה שקיימת למיטב ידיעתי

• הוסף לסימניות
מתי נערכת ההגרלה של "זכנו" בפועל??
והאם היא נערכת בשידור חי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה