דרוש מידע מתי ההגרלה של עזר מציון?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אחות של חברה שלי חזרה למס' לא מוכר שהתקשר אליה ואז אמרו לה שהיא זכתה אבל בגלל שהיא לא היתה זמינה והם היו חייבים לפרסם תוצאות אז עשו שוב הגרלה על אותו פרס...

אגב שמעו סיפור הזוי
אדם אחד שתרם נכנס להגרלה לאחר מכן כשהוא זכה גילו שהכרטיס שלו לא עבר.
שאלו רב מה לעשות אם לעדכן אותו שהוא זכה או שלא
כי הכרטיס שלו לא עבר בכלל
הרב אמר שיתקשרו אליו ויאמרו לו שהכרטיס לא חוייב כי הוא לא עבר ואם הוא רוצה לתרום שוב
(אם הוא יאמר כן הפרס שלא ואם לא אז לא.)
והוא לא רצה....
נראלי הכל המצאות....

אגב, הם בחיים לא מכניסים להגרלה אדם שהכרטיס שלו לא עבר.
אני הייתי ראש צוות והיו כמה תרומות שהאשראי לא עבד ועשינו טלפונים ולקחנו פרטים חדשים (כאב ראש גדול...)
והכל כדי שלא יהיה מצב שמישהו שרצה להיכנס לא יוכל בגלל שהכרטיס שלו לא עבר.

• הוסף לסימניות
נראלי הכל המצאות....

אגב, הם בחיים לא מכניסים להגרלה אדם שהכרטיס שלו לא עבר.
אני הייתי ראש צוות והיו כמה תרומות שהאשראי לא עבד ועשינו טלפונים ולקחנו פרטים חדשים (כאב ראש גדול...)
והכל כדי שלא יהיה מצב שמישהו שרצה להיכנס לא יוכל בגלל שהכרטיס שלו לא עבר.
שמחה לשמוע שזה המצאות אבל שמעתי את הסיפור הראשון ממקור ראשון

השני סתם סיפרו לי...

בכל אופן אני התרמתי חברה שהכרטיס שלה לא עבר ובכלל לא התקשרו אליה להתרים שום

• הוסף לסימניות
בכל אופן אני התרמתי חברה שהכרטיס שלה לא עבר ובכלל לא התקשרו אליה להתרים שום
מוזר...
אצלינו הקודקודית שלחה לכל ראש צוות רשימה של שגויים ואנחנו התקשרנו לנאמנות והם התקשרו לתורמים שתרמו דרכם.

• הוסף לסימניות
אחות של חברה שלי חזרה למס' לא מוכר שהתקשר אליה ואז אמרו לה שהיא זכתה אבל בגלל שהיא לא היתה זמינה והם היו חייבים לפרסם תוצאות אז עשו שוב הגרלה על אותו פרס...
נשמע ממש מוזר
לא נראה לי חוקי בכלל

• הוסף לסימניות
איך היא ידעה שהוא לא עבר?
אני נכנסתי לאתר דרך איזור אישי וראיתי שלא עבר
חברה שלי בכלל לא ידעה מזה
ואם היא ידעה למה היא לא פנתה אליהם?
חיכנו שעזר מציון התקשרו אליה או שיעדכנו אותי מה לעשות
ולא עידכנו
ניסיתי להתקשר אליהם ולא ענו בשלוחה הזאת שהעבירו אותי אל מס' מסויים ששם מטפלים בזה
אז בסוף התרמתי אותה שוב
אז באתר כתוב תרומה אחת שעברה ותרומה אחת שלא עברה

• הוסף לסימניות
אני נכנסתי לאתר דרך איזור אישי וראיתי שלא עבר
חברה שלי בכלל לא ידעה מזה

חיכנו שעזר מציון התקשרו אליה או שיעדכנו אותי מה לעשות
ולא עידכנו
ניסיתי להתקשר אליהם ולא ענו בשלוחה הזאת שהעבירו אותי אל מס' מסויים ששם מטפלים בזה
אז בסוף התרמתי אותה שוב
אז באתר כתוב תרומה אחת שעברה ותרומה אחת שלא עברה
לא אחראי מצידם שזה ככה...
מעניין למה אצלינו ממש חזרו לכל השגויים

• הוסף לסימניות

אגב שמעו סיפור הזוי
אדם אחד שתרם נכנס להגרלה לאחר מכן כשהוא זכה גילו שהכרטיס שלו לא עבר.
שאלו רב מה לעשות אם לעדכן אותו שהוא זכה או שלא
כי הכרטיס שלו לא עבר בכלל
הרב אמר שיתקשרו אליו ויאמרו לו שהכרטיס לא חוייב כי הוא לא עבר ואם הוא רוצה לתרום שוב
(אם הוא יאמר כן הפרס שלא ואם לא אז לא.)
והוא לא רצה....
מידיעה ההגרלה עדיין לא הייתה!!!!!
יש עדיין שגויים שלא טיפלו בהם!
ובקשר לסיפור השני זה אולי סיפור מאוד ישן
בשנים האחרונות מי שלא עבר לו הכרטיס לא נכנס בכלל להגרלה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל אנשים משלמים בתשלומים ואחרי ההגרלה- מבטלים....
כל אדם שמתרים עם אפשרות לתשלומים - יודע שזה יכול לקרות, ולכן הוא אוטומטית מחשיב את התרומות ב15% אחוז פחות ממה שקיבל בפועל (פחות או יותר)..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חוצפה! (אם זה נכון, כמובן)

• הוסף לסימניות
מה ההגיון להיות צמודים לפלאפון?
הרי יש גם מייל לרוב האנשים שנרשמו?

• הוסף לסימניות
ההגרלה התבצעה
מחר יפרסמו את שמות הזוכים.

ממקור מוסמך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה