מתי החופש באירופה?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, האם מישהו יודע מהם בדיוק התאריכים של החופשות הרשמיות באירופה, בהם יש חופש לעובדים שם? (בתקופת חגאות הגויים וכו').
תודה!

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מתי יש חופש,
אבל יש שלש ימי חגים 24-25-26/12
שזה יום לפני ואחרי והחאגה (לא יודע איך לאיית את זה)

וזה לא רק באירופה זה בכל מקום בו יש נוצרים. יש ארצות שחוגגים את כל הג' ימים ויש מהם רק שניים ויש מהם שמקדשים - להבדיל - רק את החאגה (כנ"ל) בעצמו.

• הוסף לסימניות
החופש התחיל ביום שני ונמשך שבועיים

• הוסף לסימניות
השוויגער שלי עובדת בעבודה ישירה מול צרפת, והיא בחופש מתחילת השבוע הנוכחי, עד ל-4 או ה-6 לינואר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם, עזרתם לי מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1155332:
השוויגער שלי עובדת בעבודה ישירה מול צרפת, והיא בחופש מתחילת השבוע הנוכחי, עד ל-4 או ה-6 לינואר.

אז דווקא צרפת החליטו שלא כל הארץ שובבת ביחד.
אלא כל אזור בזמן אחר, חלקו לשלושה איזורים.

משהו קצת אבסורדי כלפי האזרחים, למרות שהם עשו את זה על מנת שבכל הזמן הזה, יהיה לאזרחים שירות, ולא כל הפארקים והנויות יהיו עמוסות.
יש אזורים שקיבלו שבועיים לפני התארכים הרשמיים, ישנם כאלו בשבועיים הנוכחים.
ויש אזור שקיבל מסוף השבועיים הרשמיים.
:cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה