קורונה מתי הקניונים ייפתחו?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, לא רוצה להתערב בחיים של כולכם פה אבל לעניות דעתי מי שיש לו גישה לפרוג יש לו גם גישה לאתרים אז אפשר להזמין, מה כל הסיפור הגדול?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קניון רמות חלקו מקורה וחלקו פתוח לרחוב, מה זה אומר?
אני רוצה ללכת לשם מחר וחייבת לדעת אם פתוח או לא.
איך אפשר לדעת???

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, לא רוצה להתערב בחיים של כולכם פה אבל לעניות דעתי מי שיש לו גישה לפרוג יש לו גם גישה לאתרים אז אפשר להזמין, מה כל הסיפור הגדול?
קודם כל קניה מאתרים היא לא קניה מהחנות אפילו בגלל שאי אפשר למדוד, חוץ מזה שהחויית קניה שונה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת להגיד כי עדיין לא קיבלתי את המשלוח :(
כשאקבל אעדכן פה בלי נדר...

• הוסף לסימניות
קניון רמות חלקו מקורה וחלקו פתוח לרחוב, מה זה אומר?
אני רוצה ללכת לשם מחר וחייבת לדעת אם פתוח או לא.
איך אפשר לדעת???
קניון רמות לא יכול להפתח כרגע. קניונים לא נפתחים גם קניונים פתוחים. רק חנויות רחוב שהם לא בקניונים נפתחות מחר.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי....
מי אמר שקניון רמות לא נפתח?!
ראיתי בשישי את כל החנויות מתארגנות לפתיחה
וחברה שלי שעובדת שם, הודיעו לה מחר לבוא
זה שינוי פתאומי מהיום?!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי....
מי אמר שקניון רמות לא נפתח?!
ראיתי בשישי את כל החנויות מתארגנות לפתיחה
וחברה שלי שעובדת שם, הודיעו לה מחר לבוא
זה שינוי פתאומי מהיום?!
גם אני הבנתי מהפרסומים בעלון המקומי שיש חנויות שייפתחו מחר
מותר לשאול על איזו חנות חברה שלך אמרה שתיפתח?

• הוסף לסימניות
בהמלצתך נכנסתי לאתר. חדש לי.
תוכלי לומר איך המידות? (ילדים, בייבי)
והאיכות?
ממש תודה!

אני הזמנתי שם מספר פעמים,
יש שם כל מיני מותגים ככה שהמידות לא זהות בין מותג למותג,
תבדקי על כל מותג את טבלת המידות
הזמנתי לתינוק בן שנה רגיל 12-18 בגדים של פוקס וזה קצת גדול.
מה שכן משלוח מאד מהיר, תוך יום יומיים הגיע.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי הם פותחים בניגוד לחוק כמו מתחמי ביג?
מה שאני יודעת זה, שהקניונים עשו הפגנה ואמרו שאם לא מאשרים להם לפתוח עד יום ראשון הם פותחים לבד, אבל לא בדיוק עזר, ורק ביג מימשו את האיום
אבל אולי כולם יחזרו בתשובה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה