דרוש מידע מתי יש ב FOX HOME הנחות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מדברת עם נסיון: - שימי לב
עכשיו מפורסם "עד" 70% כלומר רוב המוצרים 40-50 אחוזי הנחה

כשהם יפרסמו "עד" 90% ההנחה יהיה לרוב 50-70
אוקי סליחה

בכל אופן קניתי עכשיו סט לשבת שם עם 50% הנחה
יצא לי סט של 66 חלקים 920 שח
זה גרושיםםםםם

• הוסף לסימניות
אוקי סליחה

בכל אופן קניתי עכשיו סט לשבת שם עם 50% הנחה
יצא לי סט של 66 חלקים 920 שח
זה גרושיםםםםם
גם אני קניתי שם סט מהמם עם הנחת יומולדת יצא לי בערך 200 שקל.......
ונראה לי הכי הרבה אצלם בהנחות זה 70% לא נתקלתי אף פעם ב90%.... מעניין

• הוסף לסימניות
שילבתי. לקחתי סגנון שקוף ולא עשיתי סט מלא של עמוקות, קטנות, גדולות. תראי את מה שיש להם בשקוף. יש דברים מהממים
יש גם סכו"ם לשבת איכותיות?
(יש לי גם הנחת יום הולדת ורוצה לנצל את זה)

• הוסף לסימניות
יש גם סכו"ם לשבת איכותיות?
(יש לי גם הנחת יום הולדת ורוצה לנצל את זה)
יש. אני פחות התחברתי לסגנון.
ואני חושבת שבאתר יש הרבה יותר דברים מהחנויות. בכל אופן בסניפים שאני הייתי כבר היו חסרים חלקים מסטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה