כללי מתי כבר יהיה לנו מחירון????? וגם חוו"ד.

• הוסף לסימניות
וזו הסיבה למה צריך מחירון!
בחודשים האחרונים עבדתי קשה על עיצוב ספר. נתתי מחיר לעמוד לפי דעתי הענייה טרם תחילת העבודה. כעת הגיעה עת התשלום, וכשראיתי עם כמה יצאתי, הייתי המומה... זה לא מחיר מצחיק, זה מחיר מפוצץ מצחוק! מגלגל! ספר בדיחות שלם!

בכמה הייתם מתמחרים עמוד מספר כזה?
בספר יש עמודים רגילים - שמבוססים על גריד קבוע, אבל עם כל זאת, כפי שתראו, כל אחד מהם דורש טאצ' משל עצמו (מצורפות כמה דוגמאות)

ויש עמודים מיוחדים, שדורשים עיצוב יחודי חדש לכל אחד (דוגמאות בהודעה הבאה)

אז כמה הייתם לוקחים לעמוד 'רגיל'? וכמה לעמוד 'מיוחד'?

קבצים מצורפים

• רגיל2.jpg
    KB 577.6 · צפיות: 14
  • רגיל.jpg
    KB 560.7 · צפיות: 13
  • רגיל3.jpg
    KB 594.9 · צפיות: 13
  • רגילים.jpg
    1.1 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
ואלו דוגמאות לעמודים מיוחדים:

קבצים מצורפים

• מיוחד.jpg
    KB 972.4 · צפיות: 52
  • מיוחדים.jpg
    KB 687 · צפיות: 15
  • מיוחדים2.jpg
    1.1 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
קודם כל העבודה מיוחדת - עשית את זה טוב מאוד עם ריבוי התמונות
לגבי המחיר אני מבינה אותך מאוד!!!!!!!

גם אני נתתי מחיר + חוזה. ושכחתי לציין (פשוט לא ידעתי שיהיו כאלו) שעל עמודים מיוחדים לוקחים מחיר אחר, ועוד כל מיני פריטים קטנים
בקיצור - את המחיר הגדרת נכון - מפוצץ מצחוק לעומת העבודה.

להבא נראה לי שצריך להכניס לחוזה כל פריט שאפילו נראה לי שולי...

• הוסף לסימניות
תכל'ס, ממש מסקרן לשמוע כמה יצא...? ;)
האמת שעבודות מסוג זה לא יצא לי לקחת, לא אוהבת לעמד כ"כ.. אז לגבי תמחור לא יודעת מה להגיד לך..

בכל מקרה, אם המחיר יצא ממש מצחיק כמו שאת אומרת (במילים אחרות - מעציב נורא) אולי בכ"ז תנסי להגיד ללקוח שהעבודה היתה הרבה יותר קשה וארוכה ממה שחשבת מלכתחילה וכו'..
בכל מקרה, אם הלקוח לא ירצה לשלם עוד, הוא בהחלט צודק, מסיבות ברורות..

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת לתמחר בכלל. אבל לי נראה שלא פחות מ100 ש"ח לעמוד רגיל.
עבודה יפיפיה ומקצועית.

• הוסף לסימניות
עבודה נורא נורא יפה. מגיע לך המון כסף.

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה ומושקעת!

לא תגלי לנו כמה ביקשת?

איזה גודל הספר?

• הוסף לסימניות
איזה יופי!!! שיחקת אותה בגדול. עמודים מדהימים ומתוקים אחד אחד.

לגבי התמחור - בא לי לבכות בשבילך, כי על כזו עבודה לא נראה לי מוגזם לקחת 120 ש"ח לעמוד רגיל (ממש רגיל... זה מיוחד במינו!!) ו - 150 ש"ח לפחות על עמוד מיוחד.

• הוסף לסימניות
עבודה מושלמת!
של מי הציורים?
זה חשוב מאוד לגבי התמחור

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד

מתאים לי שישבת והכנסת תמונה תמונה לתוך המלל
ולא עשית אוטומטי חיפוש למילה ארנב והדבקת ארנב
נכון ??

אם כן זו עבודת נמלים ממש
לא פחות מ100 שח לעמוד
וכמובן כל מוסיף תבוא עליו ברכה

דרך אגב
מי הצייר\ת ?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.

לשאלותיכם:
קרייזי גרף/ורד - הציורים ברובם אסופים מהאינטרנט. לא אני אספתי, קיבלתי אותם מוכנים, תיקיית תמונות לכל סיפור. (אמנם קיבלתי כל פעם הרבה וריאציות של תמונות מתאימות, ובחרתי מתוכם את אלו שיצרו הרמוניה בצבעים והתאימו בסגנון).

ורד - נכון, לא עשיתי חפש-החלף אוטמטי לציורים (אף שאני כרגיל משתמשת בל סוף בחפש-החלפים, ואני יודעת איך לעשות את זה גם מCLIPBOARD! לא לזלזל!), אבל זאת משום שקיבלתי כל פעם סיפור אחד עם תיקיית תמונות, ורוב הציורים מופיעים פעם אחת בסיפור, כך שאין טעם בחפש-החלף. וגם לציורים שמופיעים כמה פעמים בעמוד - ממילא צריך למקם קודם ציור אחד כדי להקטין אותו לגודל שיתאים לתוך הטקסט, ואח"כ פשוט יותר להעתיק אותו ולהדביק עוד פעמיים-שלוש במקומות המתאימים בעמוד, יותר מאשר לפתוח חלון חיפוש.)
אגב, בעמודים שונים בספר הופיעו ארנבים שונים (בהתאם לגוונים, כנ"ל)... והרבה מילים היו ציורים בעמוד אחד וטקסט בעמוד אחר, כך שזה לא היה יעיל במיוחד.

• הוסף לסימניות
גיליון - גודל הספר את שואלת בסנטימטרים או בעמודים? סביבות חמישים עמודים, ספר גדול, כמו הספרי ילדים המעוצבים הגדולים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד;319180:
מתאים לי שישבת והכנסת תמונה תמונה לתוך המלל
ולא עשית אוטומטי חיפוש למילה ארנב והדבקת ארנב
נכון ??

למה התכוונת בזאת?
שגם ידביק אוטומטית את תמונת הארנב?
אם יש אפשרות כזו- אשמח מאוד אם תחכימוני!

• הוסף לסימניות
מאי נפקא מינא - אפשר להעתיק ארנב אחד, ואח"כ בחפש-החלף להגדיר שיחפש 'ארנב' ויחליף ב'clipbaord', כלומר, מה שנמצא בלוח ההעתקות וההדבקות.

• הוסף לסימניות
האפשרות clipboard contents נמצאת בתוך other בתפריט הקופץ שבחלון החפש-החלף.

• הוסף לסימניות
עפרה, עבודה מדהימה.
גם לדעתי לא פחות מ100 ש"ח לעמוד הרגיל.

נ.ב. יכולת לעשות חפש החלף ע"י בחירת הטקסט הרצוי ולסמן שיחליף רק לבחירה וכך יחליף רק במידע שסימנת.

• הוסף לסימניות
:eek::eek:לא יכלת להגיד לי את זה לפני שבועיים?

:)תודה!:)

• הוסף לסימניות
בס"ד
עבודה מדהימה ומיוחדת!
כמו שאמרו לדעתי 100 ש"ח לעמוד לפחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה