מידע שימושי מתי לאחרונה חיפשתם גמ"ח? כנסו לעזור

• הוסף לסימניות
לצורך פרויקט אני חוקרת את נושא הגמ"חים.
יצא לכם לחפש גמ"ח לאחרונה? תוכלו לשתף באיזה נושא ואיך חיפשתם אותו (ספר טלפונים? התקשרתם לחברים או קרובי משפחה?)
אישית לא חיפשתי גמ"ח כבר שנים ויש לי תחושה שהספח הייעודי להם בספרי הטלפונים כבר לא כ"כ רלוונטי... אני צודקת, או שזה רק אצלי ככה?

• הוסף לסימניות
גם אני משתמשת בגמח פעם בתקופה רחוקה, אבל כשצריך אותם פונים לספר טלפונים, ואז הגמח הצלה ממש

• הוסף לסימניות
כשאני צריכה משהו שמציאותי לי לקבל אותו בגמ"ח, אבדוק בספר טלפונים.
אמנם פעמים בודדות בשנה, אבל זה קורה.
ובתור בעלת גמ"ח של ערכה לשמחות, רוב הפונים מגיעים מהספר טלפונים. ועוד כמה שפשוט שומרים את המספר.
יש לי סבתל'ה אחת חמודה שדואגת קבוע לנכדים שלה. והיא מתקשרת כמה פעמים בשנה (עוד מעט נהפוך לידידות....) ועוד משפחות שברוך ה' יוצרות קשר אחת לשנה-שנה וחצי.
יש גם בני משפחה שממליצים,
אבל שוב, הרוב לא יודעת סטטיסטית אבל הרוב מהספר טלפונים

• הוסף לסימניות
הרבה גמחים נהפכו ללא רלוונטיים,
זו כנראה הסיבה.

גמח פקס
גמח הפקדת שיקים,
או דברים שפעם היו מאוד יקרים והיום הם זולים ויש אותם ממילא לכל אחד.
עריסות
פלטות שבת
שעוני שבת
מקדחות/מברגות
וכו

ויש גמחים שלא מפסיקה בהם הפעילות לעולם.
גמח כספים
גמח תרופות

• הוסף לסימניות
אני צריכה גמח בממוצע של פעם בכמה חודשים
בדרכ גמח תרופות , כלי עבודה, כלים לשמחות.
מחפשת בספר טלפונים

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת בספר טלפונים

• הוסף לסימניות
השתמשתי הרבה לאחרונה, לאור שמחות שנערכו בבית
בגמח שולחנות וכסאות
חפשתי במדריך החרדי, המספרים היו מעודכנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה