מתי מחליפים את השם לפורום אפיה :)

• הוסף לסימניות
משתפת בתמונות שהכנתי לשבת גיבוש של החיידר של הבן שלי. מארזים ששמו לרבנים בחדרים שלהם...
האלפחורס זה מתכון של ניקי ב.
המתפוצצות מתכון של קרין גורן.

20190125_085630-01.jpeg 20190125_085926-01.jpeg 20190125_090527-01.jpeg 20190125_112218.jpg 20190125_130033.jpg 20190125_125403-01.jpeg

• הוסף לסימניות
הורים מפנקים. כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
מטורף!

חבל שבעלי לא מלמד בחיידר הזה.
הכל נראה כל כך יפה, מגרה ואסתטי.

• הוסף לסימניות
ואווו ואוו ואוו!!!
מדהים! הכל בכל כך הרבה אסטטיות ויופי!

• הוסף לסימניות
מטורף!

חבל שבעלי לא מלמד בחיידר הזה.
הכל נראה כל כך יפה, מגרה ואסתטי.
מה שאת רואה זה כלום... לכל אחד חיכה בפנים גם גיפט קארד של פוקס (לא אני תרמתי...) אבל באמת מדובר בצוות מדהים שמגיע להם פעם בשנה קצת פינוק...

• הוסף לסימניות
איזה דיוק ! את עובדת כמו מכונה !
אם מותר לי לשאול כמה ימים זה לקח להכין את זה?

• הוסף לסימניות
איזה דיוק ! את עובדת כמו מכונה !
אם מותר לי לשאול כמה ימים זה לקח להכין את זה?
יום חמישי... עם הפסקה בין 1-6 שאז התינוקת שלי ערה וחוץ מלהחזיק אותה על הידיים אי אפשר לעשות כלום

• הוסף לסימניות
וואו!

מקסים!
כ"כ אחיד ומדויק , השקעה מיוחדת!
הכרת הטוב נדירה!

ו... מותר לשאול על השוקולדים?

• הוסף לסימניות
וואו! עשיתי לי חלישות הדעת!
(בנוסף לזה שממש היה בא לי בטוב לטעום מזה עכשיו...:rolleyes:)
הדיוק הזה. איך??
הכל אסטתי לגמריי

• הוסף לסימניות
וואו. פינוק מושלם.
כיף לקבל כזה דבר אסתטי ויפה.
בטוחה שגם טעים.

• הוסף לסימניות
משתפת בתמונות שהכנתי לשבת גיבוש של החיידר של הבן שלי. מארזים ששמו לרבנים בחדרים שלהם...
האלפחורס זה מתכון של ניקי ב.
המתפוצצות מתכון של קרין גורן.

צפה בקובץ המצורף 435021 צפה בקובץ המצורף 435022 צפה בקובץ המצורף 435023 צפה בקובץ המצורף 435024 צפה בקובץ המצורף 435032 צפה בקובץ המצורף 435034
ואווו מדהים ומגרה!
[אני מקווה שהגברים יודעים להעריך את זה מספיק;););)]

• הוסף לסימניות
וואוווווווווווו מדהים! אסטתי, נקי, מדויק ומעורר תאבון.
אני אשאל לגבי השוקולדים: הזהב?? האם זה אבקה? ואם כן איך היא כזו אחידה ומלאה?

• הוסף לסימניות
וואוווווווווווו מדהים! אסטתי, נקי, מדויק ומעורר תאבון.
אני אשאל לגבי השוקולדים: הזהב?? האם זה אבקה? ואם כן איך היא כזו אחידה ומלאה?
זה ספריי זהב. ריססתי את התבנית הריקה ועל זה עשיתי את המעטפה של השוקולד. עשיתי בשוקולד לבן נראה לי שזה הבליט את הזהב...

• הוסף לסימניות
זה ספריי זהב. ריססתי את התבנית הריקה ועל זה עשיתי את המעטפה של השוקולד. עשיתי בשוקולד לבן נראה לי שזה הבליט את הזהב..

נראה מושלם! הרבה פעמים הספריי מאבד מהברק או נמחק מהשוקולד הממומס או בהקפאה וכאן זה נראה מלא ואחיד. עבודה יפה מאד!

• הוסף לסימניות
וואו!
מדהים! מדהים!

• הוסף לסימניות
ואוו. אין מילים!
נראה מושלם!
מה זה הקופסא הגדולה שבתוכה ארזת? איפה קונים דבר כזה?

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
הכל כך כך מגרה ואסתטי!

ובזריזות שלך אני ממש מקנאה :)

• הוסף לסימניות
מושלם הכי שאפשר!!!!!!!!!!!!!!!
איפה קונים את הספריי הזה? לא נתקלתי בו.
נראה לי נוח יותר מאבקת איבוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה