מידע שימושי מתי מסתיימת השנה במעון?

• הוסף לסימניות
במשפחתון פמלי בירושלים אמרה לי המטפלת שהם אמורות לעבוד עד ראשון אחרי תשעה באב ט"ז אב כולל [היא מבקשת שנתחשב בה לא להביא את הילדים ביום ראשון ט"ז אב, בתקוה גם שנוותר לה על הכסף הזה... השאלה כמה כסף בעצם זה ליום? כי אנחנו גם אוספות לה כסף למתנת סוף שנה אז אולי פשוט זה יהיה המתנה??]

• הוסף לסימניות
לא כל-כך מדויק הן קבלו מענקים. (המשפחותונית כן?) אבל זה לא נוגע לעצם העניין
משפחתון זה לא מטפלת פרטית, זה תמ"ת
משפחתון קיבל מענק. מטפלת פרטית לא

• הוסף לסימניות
אצלינו במעון שילמנו על סוכות ועכשיו רוצים לסיים 4 ימים מוקדם ולהחזיר כסף. (שיספיק בקושי ליום אחד של מטפלת :()
למי ששאלה- פניתי לתמת וזה התגובה שקיבלתי:
צפה בקובץ המצורף 926760
את לא חייבת להסכים.
אם כי יהיה ממש יפה מצידך להתחשב ככה במטפלות.
במקרה כזה הייתי מצפה מהמטפלות להודות מקרב לב לכל הורה והורה, ואפשר גם לתת לו מתנה קטנה. ולהודיע מראש שבשום אופן לא ייקחו מתנה מההורים ואם יקבלו יחזירו, כי כבר קיבלו מתנה גדולה ממש. הייתי מצפה....
כל זה בתקווה שהמעון ישלם למטפלות את הימים האלו!
כי אם לא, אז שוב - לא הייתי מסכימה לוותר על הימים בשום אופן. למה שגם אני אפסיד עבודה וכסף, וגם המטפלות יפסידו עבודה וכסף, ורק מנהלת המעון תרוויח??

• הוסף לסימניות
את לא חייבת להסכים.
אם כי יהיה ממש יפה מצידך להתחשב ככה במטפלות.
במקרה כזה הייתי מצפה מהמטפלות להודות מקרב לב לכל הורה והורה, ואפשר גם לתת לו מתנה קטנה. ולהודיע מראש שבשום אופן לא ייקחו מתנה מההורים ואם יקבלו יחזירו, כי כבר קיבלו מתנה גדולה ממש. הייתי מצפה....
כל זה בתקווה שהמעון ישלם למטפלות את הימים האלו!
כי אם לא, אז שוב - לא הייתי מסכימה לוותר על הימים בשום אופן. למה שגם אני אפסיד עבודה וכסף, וגם המטפלות יפסידו עבודה וכסף, ורק מנהלת המעון תרוויח??
המנהלת אמרה במפורש שלא ישלמו למטפלות על הימים האלו!
היא טוענת ששאלה את המטפלות ואמרו שמעדיפות חופש גם אם ירד מהמשכורת.
הבעיה שבינתיים אף אחד לא שואל אותי :(
וגרוע מזה- המעון עדיין לא הודיע את זה להורים!
רב ההורים עדיין בטוחים שהמעון פועל עד י"ג אב.
הזוי.

• הוסף לסימניות
המנהלת אמרה במפורש שלא ישלמו למטפלות על הימים האלו!
היא טוענת ששאלה את המטפלות ואמרו שמעדיפות חופש גם אם ירד מהמשכורת.
הבעיה שבינתיים אף אחד לא שואל אותי :(
וגרוע מזה- המעון עדיין לא הודיע את זה להורים!
רב ההורים עדיין בטוחים שהמעון פועל עד י"ג אב.
הזוי.
אל תחכי שישאלו אותך, תתנגדי מראש.

אלא אם את רוצה להיות נחמדה למטפלות ודיברת איתן והן אמרו שהן באמת מעדיפות חלת!! לא נשמע לי סביר שמטפלות שבקושי משתכרות יוותרו ככה על ארבעה ימים, זה חמישית משכורת.

עריכה: בעצם אולי זה הפוך, הן משתכרות כל כך מעט שחמישית השכר לא מצדיקה את הטרחה :(

• הוסף לסימניות
הדרגה שאת משלמת לחלק לימי הפעילות בפועל באותו חודש.
למשל דרגה 3: 864 ש"ח לחלק ל 21 ימי פעילות = 41.14 ש"ח
זה רווח נקי לכיס של מנהלות המעון, כי את ההשלמה למחיר מלא הן תקבלנה מהתמ"ת בכל מקרה... זה הרבה יותר מ 864 לחודש!
אבל לגננות לא יתנו :( אוף!!!

• הוסף לסימניות
זה רווח נקי לכיס של מנהלות המעון, כי את ההשלמה למחיר מלא הן תקבלנה מהתמ"ת בכל מקרה... זה הרבה יותר מ 864 לחודש!
עניתי ל @אני1000
היא דיברה על משפחתון והוא באמת זול משמעותית ממעון.
ובמקרה הזה מנהלת המשפחתון היא המטפלת בכבודה ובעצמה...

• הוסף לסימניות
עניתי ל @אני1000
היא דיברה על משפחתון והוא באמת זול משמעותית ממעון.
ובמקרה הזה מנהלת המשפחתון היא המטפלת בכבודה ובעצמה...
מתנצלת.
אבל העיקרון נכון גם למטפלות משפחתונים.
ברור שהן תעדפנה להחזיר כסף, כי הכסף הזה במקרים רבים רק מכסה הוצאות מזון. הן לא תעבודנה, לא יהיו להן הוצאות, אבל את הכסף מהמדינה תקבלנה במלואו. מרגיז.

• הוסף לסימניות
אל תחכי שישאלו אותך, תתנגדי מראש.
התנגדתי מראש. בינתיים לא עזר.
המנהלת טוענת שיש לה אישור מהתמת.
הדרגה שאת משלמת לחלק לימי הפעילות בפועל באותו חודש.
למשל דרגה 3: 864 ש"ח לחלק ל 21 ימי פעילות = 41.14 ש"ח
הלוואי
בסגר של סוכות הורידו לנו מהמחיר 16 ימים שבהם המעון היה אמור לעבוד בפועל (ימי חול, לא כולל שבתות חגים וחוה"מ)
והחישוב היה לפי 30 ימים בחודש (כולל שבתות)
כך שיצא שעל 9 הימים הנותרים (החגים וחוה"מ) שילמנו חצי חודש!

• הוסף לסימניות
מתנצלת.
אבל העיקרון נכון גם למטפלות משפחתונים.
ברור שהן תעדפנה להחזיר כסף, כי הכסף הזה במקרים רבים רק מכסה הוצאות מזון. הן לא תעבודנה, לא יהיו להן הוצאות, אבל את הכסף מהמדינה תקבלנה במלואו. מרגיז.
בהודעה הקודמת שלך:
לכן הבהרתי שבמקרה הזה זו פשוט אותה אשה...
והחישוב היה לפי 30 ימים בחודש (כולל שבתות)
זו חוצפה! וחוסר הגינות בסיסית
אם כך החישוב צריך להיות כך:
864/30= 28.80 ש"ח בלבד ליום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....