זה ממש נכון.המונופול שהמכירות חסד עושות בכח הקניה שלהם
היא המתכון לנפילת העסקים הקטנים והיוזמות של אברכים שמנסים לגרד כמה גרושים.
כתבו כאן טענה שלכאורה נראית צודקת
שאף אחד לא מכריח אותנו לקנות במכירות הללו
אז אני אולי יפתיע
שכן מכריחים אותנו!!!
הנישות שהם נכנסים אליהם, גומר את העסקים הפרטיים
והנישות הללו מתרחבות מיום ליום,
לא מבין למה הם לא משאירים משהו לאחרים?
ישנם הרבה משפחות של אברכים שמתפרנסים קצת ממכירות קטנות
יש כאלה שזה ממש עסק אצלם
וישנם כאלה שגם בשביל 2000 ש"ח לחודש
עדיין עושים את זה כי זה נותן להם עוד כמה גרושים להאכיל את הפיות המרובות שלהם בבית.
המונופול שהמכירות חסד עושות בכח הקניה שלהם
היא המתכון לנפילת העסקים הקטנים והיוזמות של אברכים שמנסים לגרד כמה גרושים.
לא חסר דוגמאות בפרט בשכונות שמרחוקות מאיזורי קניה מרכזיים.
אז מי מכריח אותנו, כן מכריחים אותנו!
הטענה שלי לא התייחסה למחיר דווקאהם לא מונופול
אם המכירות הקטנות היו זולות יותר או מוצלחות יותר - הן היו מצליחות למרות.
לא מתחברת לגישה הזו שלא ראוי להוזיל מחירים עבור כל הקהל
ולחייב אנשים לפרנס אברכים כלשהם על חשבונם (למה מה?? אנחנו מיליונרים?? אנחנו לא אברכים שרוצים לחסוך כמה גרושים להאכיל את הפיות המרובות שלנו בבית??)
זה לא כל כך טענה. כי בבשרי הם לא מביאים שום הכשר חוץ מהשחיטה שלהם.למה, למען ה', אינכם יכולים לחשוב על הציבור הספרדי הרחב ולהביא הכשר (בבשרים) שמתאים גם להם???
הטענה שלי לא התייחסה למחיר דווקא
הרבה פעמים המחירים אותם מחירים ולפעמים אפילו יותר זולים
למשל - מכיר אברך שמוכר חלות פיצוחים בחצר ביתו בסופ"ש במחיר רגיל ושפוי
היה מתפרנס מזה בקטנה
הגיע אחת המכירות והוסיפה למכירות שלה בסופ"ש שלהם גם פיצוחים וחלות
והמחיר לא היה יותר זול, אבל מה לעשות שאנשים מעדיפים לרכז את הקניות שלהם
וככה יצא שהפסיקו לקנות אצלו והוא סגר.
יש הרבה דוגמאות לכך.
בלת"ק
איש מוזר אני, אני עושה רק מה שמשתלם לי.
זה העיקרון שעל פיו אני פועל.
מה כדאי לי.
אז אני בודק לפני כן, מחשב ומחליט איפה לקנות.
לפעמים ב'יש' או 'אושר עד' ולפעמים באחת המכירות הנ"ל.
כל הדיון כאן כנראה מדבר על אנשים שהעיקרון הנ"ל לא ברור להם עד הסוף....
באמת חבל שהתגובות הם בלת"קבלת"ק
איש מוזר אני, אני עושה רק מה שמשתלם לי.
זה העיקרון שעל פיו אני פועל.
מה כדאי לי.
אז אני בודק לפני כן, מחשב ומחליט איפה לקנות.
לפעמים ב'יש' או 'אושר עד' ולפעמים באחת המכירות הנ"ל.
כל הדיון כאן כנראה מדבר על אנשים שהעיקרון הנ"ל לא ברור להם עד הסוף....
אותי זה קצת מצחיקבאמת חבל שהתגובות הם בלת"ק
הטענות הם גם על אנשים מוזרים כמוך שבודקים מה הכי משתלם והחליטו שהשבוע המכירה הכי משתלמת והם מזמינים ובסוף חלק מהמוצרים לא הגיעו או שיש חושך ולחץ ודחיפות וכולי
וכן יש אנשים שלא בודקים כל שבוע איפה הכי משתלם או כי אין להם יכולת לבדוק או כי הם באמת בטוחים שבכל מצב המכירות השכונתיות הכי משתלמות וובעיקר עליהם ובשבילם התכנסנו לומר להם שחשוב לבדוק ולברר מה הכי משתלם
או הפוך לפעמים פרסום שלילי גם מועילאיך אף אחד לא כתב עדיין שכל האשכול הוא קמפיין נגטיבי של מנהלי רשתות השיווק
איך?
בהומור כמובן
מה זאת אומרת שחיטה שלהם?זה לא כל כך טענה. כי בבשרי הם לא מביאים שום הכשר חוץ מהשחיטה שלהם.
ומי שסומך עליהם, לדבריהם ההכשר שלהם גם טוב לספרדים.
עושים קניה במסופון, מי בכלל זוכר מה זה לעמוד בתור???לצד החסרונות שציינו כאן, יש מעלות אחרות, למי ששכח כמה שעות זה לעמוד בתורים שלא נגמרים, כאן זה לא קיים
כל כך נכון. כואב הלב לראות את זה. איפה האברכים שמכרו ביצים וטיטולים?הנישות שהם נכנסים אליהם, גומר את העסקים הפרטיים
יש להם שחיטה שהם הקימו לשחיטת עופות ובקר.מה זאת אומרת שחיטה שלהם?
זה לא הכשר רגיל?
(קהילות או משהו אחר בסגנון?)
ואיפה שואבי המים ומוכרי הקרח?כל כך נכון. כואב הלב לראות את זה. איפה האברכים שמכרו ביצים וטיטולים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים