- הוסף לסימניות
לא יודע אבל במודיעין עילית עדיין יש מלאכל כך נכון. כואב הלב לראות את זה. איפה האברכים שמכרו ביצים וטיטולים?
שמוכרים ביצים
לא יודע אבל במודיעין עילית עדיין יש מלאכל כך נכון. כואב הלב לראות את זה. איפה האברכים שמכרו ביצים וטיטולים?
כמתנדב "בידידים" אני מחייך,הנישות שהם נכנסים אליהם, גומר את העסקים הפרטיים
והנישות הללו מתרחבות מיום ליום,
לא מבין למה הם לא משאירים משהו לאחרים?
תגיד אתה רציני??כמתנדב "בידידים" אני מחייך,
למה?
היום הנעתי רכב במקום מאוד מרכזי
היה עלי הווסט הירוק של ידידים ומכוניות שעוברות צופרות להגיד "כל הכבוד לכם"
ואז עבר טנדר של חברת שגריר, הוא האט, עצר לידי וסינן קללה
"אתם מחסלים לנו את הפרנסה" כך אמר והמשיך לדרכו.
אני כנראה מהדור הישן..המכירות חסד ממש כבר לא חסד
אין כזה טענה לא רוצה אל תקנה. וזאת למה , כי הוא יכול לא לקנות אבל כמה משפחות יש בתוך הדבר הזה שכלל לא יודעים להתנהל מול צורת ההנהלה שם ומפסידים!!!סליחה על הנימה העצבנית, אבל לא יודעת מה אתה רוצה. לא טוב לך אז אל תקנה. אין עניין לקטר סתם. אף אחד פה לא כופה על אנשים לקנות במכירות הללו.
ואני אישית מאוד נהנית מזה. תמיד זוכיתי על מה שהיה חסר. אגב, כתוב בד"כ בדף הזמנה למטה מה חסר. ההבדל במחיר זה לא ב10 אגורות לאבוקדו אלא קצת יותר. אתה מוזמן לבדוק ולהשוות מחירים. נכון שלא כל מה שיש שם זה זול ברמה מטורפת אבל ישנם הרבה מוצרים שבהחלט זולים משמעותית.
פשוט יותר מידי אנשים מתלוננים על זה. אף אחד לא הכריח אתכם. לכו לאושר עד או ליש ותקנו בכיף ובשמחה.
מה יש לא להסכים, זה שאצלכם מתנהל בצורה כזאת, מחייב שכל המקומות מתנהלים ככה?ממש לא מסכימה עם הנאמר.
אני לא מסכימה עם כותרת האשכול, וזה:מה יש לא להסכים?
א. הכותבת יוצאת מנקודת הנחה שאלו שקונים דרך המכירות חושבים שאלו מכירות חסד- אני אפעם לא חשבתי כך.קצת קיטור בעקבות המכירות השכוניתות הקהילתיות והיוספיות.
נכון שיש הרבה מאד שחושבים שחוסכים מזה כסף.
השאלה הגדולה כמה כסף באמת זה חוסך.????
האם את הכמויות האלו הייתם קונים גם בלי שהיה מכירה??
בהתחלה כנראה באמת היה שם מטרה חזקה להוזיל מחירים
אבל היום זה עסק רוווחי לכל דבר. עם מערכת שיווק משומנת וחכמה מאד מאד.....
כמה נקודות על איך שהם צוחקים על גבינו
ואנחנו ממשכים לקנות מהם כמו עדר כבשים, נדחסים אחד על גבי השני רק כדי שאבוקדו שהזמנו לפני שבוע ב10 אגורות פחות לא יגמר לנו.
הדיוט=פשוטהדיוט
עצוב מאוד ונוגע ללב...עוד פריקת לב:
אנחנו משפחה קטנה כך שאני עושה הזמנה רק בחגים
עשיתי הזמנה של כל מוצרי פסח במכירה
עשיתי הזמנה בכאלף ש"ח
רק שהייתה המכירה ואף אחד לא התקשר אלי (אני התבלבלתי ביום)
אחר כך בערב מקבלת טלפון שלא לקחתי את ההזמנה
התחננתי ללכת למקום אחר בעיר שלי ולא הסכימו לי
תכלס חוייבתי בקנס (40 שח) אחרי תחנונים זה פעם ראשונה שקורה לי כזה דבר ואם לא זה היה 20% מהקניה
עכשיו צריכה ללכת לקניות בסופר כאשר כמובן שהסכום ירד במלואו ויחזור אלינו במכירות הבאות (בשבועות אולי או בחגים)
ממש עצוב לי כי אלף שח בערב החג זה המון כסף! נכון שהוא יחזור מתי שהוא אבל זה יורד עכשיו בחודש הכי עמוס.
נראה לכם יש עוד מה לעשות???
אה וכמובן שבמכירה האחרת היו חסרים מוצרים ממש נצרכים שגם אותם נצטרך לקנות ולקבל זיכוי במכירה הבאה...
עדכון יומי:
מגיעים בזמו, כדי לגלות שלא כל הירקות ושאר המוצרים הגיעו.
א=לרי שעה עוד לא הגיע. אחרי שעתיים עוד לא. אחרי שלוש שעות - כשיגע נשלח צינתוק.
אחרי חצי שעה: מייבש כלים ומעמד לירקות כנראה לא יגיע.
מישהו יודע מה עם הבטטות והסלק?על סמך זה לא ערכתי הזמנה במכירה שארגנה קופת השכונה.
אה, ותצאי היום - מחר לקנות מייבש ועגלת ירקות...
ולכל מי שתספר לי שאני לא חייבת - אם הייתי יודעת שזה לא יגיע - הייתי יוצאת שבוע שעבר.
ולמה השוקולד, למען ד', לא הגיע? גם בעיות בנמל?
גם אי תוהה.מדוע את ממשיכה להזמין שם?
אם אפשר גם להזמין וגם לקטר הכי טובגם אי תוהה.
למה אנשים ממשיכים להזמין היכן שלא טוב להם?
אישית התנסיתי מספר חודשים במכירה השכונתית (לפני יותר מעשר שנים...) ראיתי שזה לא סגנון שמתאים לי, זהו.
אם זה גרוע, לא בסדר, לא הוגן, תצביעו ברגליים.
אולי נשאר להם זיכויגם אי תוהה.
למה אנשים ממשיכים להזמין היכן שלא טוב להם?
אישית התנסיתי מספר חודשים במכירה השכונתית (לפני יותר מעשר שנים...) ראיתי שזה לא סגנון שמתאים לי, זהו.
אם זה גרוע, לא בסדר, לא הוגן, תצביעו ברגליים.
סובלים שנים כדי לממש זיכוי כלשהו?אולי נשאר להם זיכוי
ואז אם כבר קונים קונים יותר מהזיכוי
(כי חבל סתם לשלם על תחנה ולשלוח ילד בשביל זה)
ואז בקניה הבאה גם נשאר וכו'
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים