דרוש מידע מתי נכנס המענק של מס הכנסה שלילי?

• הוסף לסימניות
והיכן ניתן לשמוע כמה יכנס?

• הוסף לסימניות
כמה ימים אחרי ה15 ליולי.
אפשר באזור האישי ברשות המסים.
או בטלפון של רשות המסים.
צריך מספר תביעה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

8. מתי ישולם המענק?​

1. תשלום המענק תלוי במועדי הגשת הבקשה, כמפורט:
  • אם הוגשה בקשה עד 30.6.2023 המענק ישולם בארבעה תשלומים שווים במועדים אלה: 15.7.2023, 15.10.2023, 15.12.2023 ו-15.2.2024.
  • אם הוגשה בקשה עד 30.9.2023 המענק ישולם בשלושה תשלומים שווים במועדים אלה: 15.10.2023, 15.12.2023 ו-15.2.2024.
  • אם הוגשה בקשה עד 30.11.2023 המענק ישולם בשני תשלומים שווים במועדים אלה: 15.12.2023 ו-15.2.2024.
2. אם סכום המענק שנקבע הוא עד 870 ₪, המענק ישולם בתשלום אחד, במועד בו יש לשלם את התשלום הראשון, בהתאם למועד הגשת התביעה.

• הוסף לסימניות
בפעם הראשונה הרישום לקבלת מענק עבודה (מס הכנסה שלילי) הוא רק בדואר, מכאן ואילך מידי שנה ניתן להיכנס לאתר ובפעולה פשוטה נרשמים לקבלת המענק.

• הוסף לסימניות
בפעם הראשונה הרישום לקבלת מענק עבודה (מס הכנסה שלילי) הוא רק בדואר, מכאן ואילך מידי שנה ניתן להיכנס לאתר ובפעולה פשוטה נרשמים לקבלת המענק.
טעות!
כבר אפשר להירשם גם בפעם הראשונה באתר:

5. כיצד מגישים בקשה?​

ניתן להגיש בקשה באמצעות טופס מקוון, או באמצעות סניפי/סוכנויות הדואר:
באמצעות טופס מקוון באתר רשות המסים השימוש פתוח לכולם גם למי שלא הגיש בעבר בקשה למענק עבודה.

• הוסף לסימניות
בדואר אפשרי רק עם צ'ק?
אם אין לי?
...לשם כך עליך להביא המחאה או אישור רשמי מהבנק המעיד על ניהול חשבון בנק על שמך (אישור ניהול חשבון)

• הוסף לסימניות
מה עושים אם אני לא זוכר מספר תביעה?

• הוסף לסימניות
מה עושים אם אני לא זוכר מספר תביעה?
מתקשרים ומקישים מספר תביעה לא אמיתי (ממציאים) ואז נראה לי האופציה השלישית היא שיחה עם נציג.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם כתוב לי עכשיו שאין זכאות עקב גובה הכנסה זה סופי או שעד ה15 לחודש יתכנו שינויים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה