עזרה מתי שוטפים את החדרים?

• הוסף לסימניות
לי היו כל מיני פתרונות עד שהגיע הקטן שלי שפשוט לא מאפשר.
אז החלטתי שאם אי אפשר להלחם בזה- נצטרף לזה...כלומר הוא עזר לי להגיע למסקנה הזאת
ומאז, הוא יושב במרכז השטיפה ומשתכשך להנאתו (ככה הוא הרבה פחות מפריע!)
לקראת הסוף אני מרימה אותו משם ישירות לאמבטיה ומנגבת את האיזור האחרון
כשאני מסיימת לקלח ולהלביש אותו הרצפה כבר יבשה והוא משוחרר לנפשו
מה לעשות אמהות חייבות להיות יצירתיות :cool:

• הוסף לסימניות
לי היו כל מיני פתרונות עד שהגיע הקטן שלי שפשוט לא מאפשר.
אז החלטתי שאם אי אפשר להלחם בזה- נצטרף לזה...כלומר הוא עזר לי להגיע למסקנה הזאת
ומאז, הוא יושב במרכז השטיפה ומשתכשך להנאתו (ככה הוא הרבה פחות מפריע!)
לקראת הסוף אני מרימה אותו משם ישירות לאמבטיה ומנגבת את האיזור האחרון
כשאני מסיימת לקלח ולהלביש אותו הרצפה כבר יבשה והוא משוחרר לנפשו
מה לעשות אמהות חייבות להיות יצירתיות :cool:

אהבתי מאוד את הגישה, ואפילו השתעשעתי מהתיאור המתוק!
רק שזה אפשרי עם אחד, מקסימום שתיים. אם פותחת האשכול תעשה את זה יהיה לה 5 אזורים לנקות שוב אחרי שהם יופנו לאמבטיה... ו5 אזורים זה בערך כל החדר.

ולפותחת האשכול נראה לי שאת יכולה לקבל עצות ממי שבערך באותו מצב כמוך, כי מה זה יעזור לך שאני יגיד לך תשטפי בבוקר כשהבית שקט, כשזה מתאים לי ולא לך. או שאציע לך לשטוף כשהציבור ישן, כשאצלי לא מזיז לאף אחד שאני מדליקה את האור בחדר ושוטפת וכולם ישנים כאילו לא קרה כלום, כשאצלך זה כנראה לא רלוונטי?
אני רק יעודד אותך שעוד כמה שנים יהיו לך 5 חבר'ה שיריבו ביניהם מי ישאר ער בחמישי בלילה בשביל לעזור לך לשטוף;):cool:

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני גם התיאשתי מהנושא, במיוחד שביום שישי בבוקר אני חיבת להכין שבת, ולכן אני לוקחת עוזרת למשך שעתים ביום חמישי אחה"צ רק לצורך שטיפה.

• הוסף לסימניות
מאמינה שכן, אבל חשוב לקנות את המקורי כי החיקויים לא מחזיקים יותר מחודש חודשיים, מנסיון של קרובת משפחה ואין עליהם אחריות

המקורי זה של BPatent ?
זה מה שבתמונה?

תודה

upload_2018-2-12_8-40-27.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אויש.
היה לי כזה.
זה נוראי.
חוץ מלעשות סימנים על הרצפה ולמרוח את הלכלוך, לא עשה כלום.

לא מומלץ בכלל.

• הוסף לסימניות
אויש.
היה לי כזה.
זה נוראי.
חוץ מלעשות סימנים על הרצפה ולמרוח את הלכלוך, לא עשה כלום.

לא מומלץ בכלל.
גם אני לא אהבתי ולא נהנתי.
קל יותר ונקי יותר לשטוף בזריזות.

אולי כדאי שתנסי לפני שאת קונה, אם יש לך ממי לקחת לנסות.

• הוסף לסימניות
סתם סקרנות, הבעל... לא בתמונה??? הוא לא גר בבית??? הוא לא יכול לתת יד???
אם הוא לא יודע לשטוף - שילמד או שישמור על הילדים...
ואם הוא לא יודע לשמור על הילדים - שילמד או שישטוף...
ואם הוא לא יודע את שניהם - שילמד מה זה בעל!!!

• הוסף לסימניות
אני שונאת לחלק את השטיפה לשתיים, מכפיל לי את העבודה
ושונאת גם לבזבז את האנרגיה שלי על דברים מיותרים בעיני
מה שאני עושה זה
או שוטפת בלילה כשכולם ישנים עם אור לילה כזה שדולק אצלם קבוע בחדר ואז אם הזזתי מיטות מוקדם יותר מה טוב ואם לא, שום דבר לא בורח והכל יחכה לפעם הבאה. מנסיון. בכל מקרה שטיפה מתחת למיטות זה מעשה נדיר.
או מדלגת בנחת על השטיפה וביום שישי נותנת לבת החמש מגבון גדול חד פעמי, כזה שמיועד לניגוב רצפות והיא מורחת איתו את הלכלוך הלוך ושוב.
עוד יבואו ימים שהחדר ישטף באופן שראוי להתרברב בו. עד אז אני לא משתעבדת לטרפת הניקיון הישראלית בה נשים רואות את נקיון הבית כמייצג של האשיות שלהן.

• הוסף לסימניות
אם שאלת ברצינות,
אז יש לי בעיה נשית ידועה,
קשה לי שטיפה של גברים, הוא יעשה זאת בשמחה, ועשה את זה בתקופות שפיזית לא יכלתי לעשות זאת, אבל אני צריכה שיהיה נקיון שלי...
לשמור על הילדים אחה"צ- בעלי אברך כולל, ואני מוכנה לוותר על דברים גדולים מכך בשביל הלימוד,
לא אבטל אותו מלימודו בשביל בייביסיטינג.
הוא בהחלט מושיט יד ביום שישי בבוקר לפני שיוצא אל הכולל - וכשהוא בשטח- ההספקים מוכפלים,
אבל אני לא מוכנה לוותר כך על שעות לימוד שלו. לא בחמישי בלילה / אחה"צ ולא בשישי.

• הוסף לסימניות
אם שאלת ברצינות,
אז יש לי בעיה נשית ידועה,
קשה לי שטיפה של גברים, הוא יעשה זאת בשמחה, ועשה את זה בתקופות שפיזית לא יכלתי לעשות זאת, אבל אני צריכה שיהיה נקיון שלי...
לשמור על הילדים אחה"צ- בעלי אברך כולל, ואני מוכנה לוותר על דברים גדולים מכך בשביל הלימוד,
לא אבטל אותו מלימודו בשביל בייביסיטינג.
הוא בהחלט מושיט יד ביום שישי בבוקר לפני שיוצא אל הכולל - וכשהוא בשטח- ההספקים מוכפלים,
אבל אני לא מוכנה לוותר כך על שעות לימוד שלו. לא בחמישי בלילה / אחה"צ ולא בשישי.
רציתי לצלצל אלף פעמים ולא הצלחתי!

• הוסף לסימניות
כשבני 5-4-3-2-1 מסתובבים , זוחלים, פותחים ארונות, מורחים וזלין, מסתכלים מה יש בארונות למעלה עם כיסא על השיש?
QUOTE]

רק את הוזלין שימי בארון שלא יוכלו להגיע אליו גם לא בחלום הלילה
לקרצף אותו מהרצפה, מהבגדים, ומהשערות זה אחד הדברים המסייטים...

• הוסף לסימניות
על בעלים עובדים לא שמעת?

• הוסף לסימניות
על בעלים עובדים לא שמעת?
את מתכונת לאלו שעובדים בשעות אחרות מנשותיהם...
כי יש לי 2 חברות שממש מסודר להן, מסיימים יחד לעבוד, מטפלים יחד בילדים (אחד מוציא לגינה השניה שוטפת ולהפך)

• הוסף לסימניות
את מתכונת לאלו שעובדים בשעות אחרות מנשותיהם...
כי יש לי 2 חברות שממש מסודר להן, מסיימים יחד לעבוד, מטפלים יחד בילדים (אחד מוציא לגינה השניה שוטפת ולהפך)
יש כל מיני אנשים בעולם- יש שעובדים עד שעות מאוחרות, יש שלומדים אחרי העבודה, ויש גם כאלו ש...
הכי חשוב- בלי שיפוטיות!
אגב גינה, לבעלי ממש לא נעים לקחת את הילדים כשכל הנשים יושבות שם! צריך ליחד גינה לאבות וילדים...

• הוסף לסימניות
אני פעם עברתי ליד עזרה ואחוה במודיעין עילית ואחד תמהוני ניסה לשכנע אותי לקנות את המכשיר הזה לשטיפה, אבל אני מכירה את עצמי שבסוף אני ישמש במקור(ז"א הידיים שלי והמגב הרגיל)
בכל אופן אני מתארת לעצמי שזה היה בטח סוג סול ולא מקורי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה