מתכון לבורקס טונה

• הוסף לסימניות
יש למישהו? חוץ מטונה בשימורים מה עוד למילוי?

• הוסף לסימניות
לא מתכון. אבל את יכולה להוסיף למשל: גזר מגורד, בצל מטוגן, קוביות פלפלים, אפשר קוביות עגבניה, או קישוא וכמובן תבלינים: רסק עגבניות, פלפל שחור, רוטב צ'ילי יכול להוסיף פה.
תעדכני בתוצאות! כבר הרבה זמן אני בתוכנית לעשות כזה דבר מבצק ללא מרגרינה (לא מבצק עלים) ועדין לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
אצלי:
בצל מטוגן, קופס' טונה בשמן, ביצה, מלח, פלפל.
למי שאוהב: פלפל אדום מגורד.

פעם אחת הוספתי בהמלצץ גיסתי נקניקית סויה מגורדת. היה לא רע, אבל לא מספיק טוב בשביל שאשים תמיד.

אגב, אני עושה בורקס טונה ממלוואח.
מלוואח שלם, שמה מלית ומקפלת לשנים. מהדקת עם שיני מזלג, ביצה טרופה ושומשום.
יוצא מאד מרשים ויפה.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1230727:
אצלי:
בצל מטוגן, קופס' טונה בשמן, ביצה, מלח, פלפל.
למי שאוהב: פלפל אדום מגורד.

פעם אחת הוספתי בהמלצץ גיסתי נקניקית סויה מגורדת. היה לא רע, אבל לא מספיק טוב בשביל שאשים תמיד.

אגב, אני עושה בורקס טונה ממלוואח.
מלוואח שלם, שמה מלית ומקפלת לשנים. מהדקת עם שיני מזלג, ביצה טרופה ושומשום.
יוצא מאד מרשים ויפה.

חני

אבל יש לי קטנטנים בבית, לא נראה לי שזה סימפטי במיוחד עבורם ובכלל יהיו מסוגלים לגמור מלאווח שלם...;)

• הוסף לסימניות
מכינים טונה כמו שמכינים לסלט - טונה בשמן, מיונז, חומץ, קצת חרדל, מלח. מוסיפים ביצה טריה כדי לאחד.
מורחים בתוך בצק עלים ומגלגלים.
מורחים בביצה ומפזרים שומשום.

לרוטב:
מטגנים קצת בצל, מוסיפים א. מרק פטריות וקופסת פטריות. מים. קצת א. מרק עוף ומבשלים עד שמסמיף קצת.
שופכים מעל לבורקס אחרי שנאפה.

אם את רוצה משהו אחר, לא טונה, אפשר למלא בבצל מטוגן עם קצת פטריות, ולהוסיף לזה פירה וביצה טריה. כמובן לשים טעמים.

• הוסף לסימניות
אני עושה ככה:
מטגנת בצל, מוסיפה פטריות, זיתים שחורים או ירוקים וטונה. מטבלת במלח/פלפל
לפעמים אני מכניסה כרוב קצוץ - מאוד טעים

קבצים מצורפים

• SDC10473.png
    KB 421.1 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;1230932:
אני עושה ככה:
מטגנת בצל, מוסיפה פטריות, זיתים שחורים או ירוקים וטונה. מטבלת במלח/פלפל
לפעמים אני מכניסה כרוב קצוץ - מאוד טעים

נשמע מאד טעים
שווה לנסות

• הוסף לסימניות
אני מכניסה המוווון בצל מטוגן שמטוגן היטב בטיגון ארוך, ביצים חיות, פירורי לחם (מעט) ומתבלת גם במעט קטשופ

תמיד קוצר מחמאות ונזלל עד הפירור האחרון

אם תרצי כמויות מדויקות אוכל להעלות מחר בל"נ

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון מדהים אבל לא כאן אם את רוצה תכתבי לי באישי ואזכור למחר.
ברעיון של מרסקים את הטונה (נתחים) בבלנדר יד קטשופ, אבקת מרק... ומכניסים בתוך בצק עלים.
מישהי הגישה את זה פעם בשבע ברכות על חסה ובצד הניחה דגיגונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1230922:
אבל יש לי קטנטנים בבית, לא נראה לי שזה סימפטי במיוחד עבורם ובכלל יהיו מסוגלים לגמור מלאווח שלם...;)

אפשר בהחלט לעשות אותם קטנים יותר.
חצי מלוואח מקופל לרבע או לחלק העיגול ל- 8 ולגלגל כמו רוגלך.

חני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה