יכולה לתאר לך את דרך ההכנה של אמא שלי מקווה שאני זוכרת בדיוקאני רוצה להכין לשבת בלילה חזה עוף ממולא בקישקע יש למישהו מתכון טוב? (יש לי כבר קישקע, ככה שאני לא צריכה מתכון לזה..)
והוראות הכנה כמובן
תודה מראש..
שבת שלום!!
תודה לך על המהירות.. אשמח באמת אם תוכלי לשאול אותה פרטים יותר מדויקים!!יכולה לתאר לך את דרך ההכנה של אמא שלי מקווה שאני זוכרת בדיוק
את לוקחת את החזה ומכינה אותו לשניצל
לוקחת חתיכת חזה בידיך וביד השניה מניחה עם כף מהקניידל על החזה
סוגרת יפה מ-2 הכיוונים
טובלת כמו לשניצל רגיל-בביצה מכל הכיוונים ואח"כ בפירורי לחם/קמח מצה (עם תבלינים לפי הטעם-פפריקה גריל עוף אבקת שום)
אמא שלי מניחה את הכל בתבנית ח.פ. עם ניר אפיה
שופכת על הכל איזשהו נוזל (יתכן מאד ומים-אוכל לשאול אותה אם תרצי) ואופה מכוסה בטוסטר אובן (לגבי הזמן-ג"כ אוכל לשאול אותה....)
תודה לך על המהירות.. אשמח באמת אם תוכלי לשאול אותה פרטים יותר מדויקים!!
שוב תודה!
כשהפתח של הגלגול כלפי מטהאמא שלי מניחה את הכל בתבנית ח.פ. עם ניר אפיה
מים עם מלח או מים עם אבקת מרק או מרק שבשלתשופכת על הכל איזשהו נוזל (יתכן מאד ומים-אוכל לשאול אותה אם תרצי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //