נכתב ע"י yudb;1104072:אין לי קינמון ויש לי פלפל שחור רגיל, לא גרוס.
זה משמעותי?
נכתב ע"י yudb;1104078:כל הכבוד תודה על המהירות!!!!
כמה כנפיים זה קילו?![]()
נכתב ע"י יצירתית;1104288:ניסיתי המון מתכונים של כנפיים בתנור עד ששמעתי שהכי טעים לשים אות בלי שום תיבול אפילו לא מלח ולא לכסות בנייר כסף
זה יוצא מעדן!!!
הכנף הוא חלק מאד טעים בעוף אולי הכי טעים
שווה לנסות...
נכתב ע"י יצירתית;1104288:ניסיתי המון מתכונים של כנפיים בתנור עד ששמעתי שהכי טעים לשים אות בלי שום תיבול אפילו לא מלח ולא לכסות בנייר כסף
זה יוצא מעדן!!!
הכנף הוא חלק מאד טעים בעוף אולי הכי טעים
שווה לנסות...
מישהי המליצה פעם בפרוג לאפות עוף שלם בלי שום תיבול, ומאז זה פשוט הפך אצלנו ללהיט, סיפרתי ע"כ לכמה חברות והם פשוט לא מפסיקות להודות לי על זה, אז שווה מאוד לנסות!נכתב ע"י pr;1104312:זהירות עם זה,
ניסיתי פעם אחת עם כרעיים ויצא מעדן - באמת יותר מכל מתכון אחר,
ובפעם הבאה זה יצא מלוח ברמות שאי אפשר היה לאכול את זה.
וכן - לא הוספתי כלום... והכל הלך לפח.
נכתב ע"י pr;1104312:זהירות עם זה,
ניסיתי פעם אחת עם כרעיים ויצא מעדן - באמת יותר מכל מתכון אחר,
ובפעם הבאה זה יצא מלוח ברמות שאי אפשר היה לאכול את זה.
וכן - לא הוספתי כלום... והכל הלך לפח.
נכתב ע"י EC;1104071:כנפי עוף בגריל, היום אני בעניין של חטיפים, הם קטנים מתאימים לילדים וגם למבוגרים וזאת אחלה מנה עיקרית שלוקחת שתי דקות עבודה השאר עושה התנור.
כנפי עוף בגריל
מצרכים:
קילו כנפים רצוי חצויות
5 כפות שמן זית
2 כפות סילאן
כף פפריקה
כפית שטוחה גריל עוף
מעט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל המצרכים לתבל את הכנפיים להשרות כשעה ולאפות כ 45 דקות ב 180 מעלות.
גולשים מכינים וממליצים :
שרון : הכנתי את הכנפיים, ויצא תענוג ,מתכון מנצח מומלץ מאוד קל ופשוט להכנה והטעם בכלל אין מה ליתווכח אפילו … מתכון שני שלי שאני מכינה מהאתר והתרשמתי ממליצה לאחרים בכייף
שיילו : רציתי רק לומר לך שהכנתי את המתכון הזה היום והכל נטרף..
אכלנו והתענגנו, בהחלט מתכון מנצח.
תודה
מיה77 : אתם לא מאמינים כמה שזה טעים!! פעם שניה אצלנו מאז שהמתכון פורסם. ילדים ומבוגרים טורפים, קל להכין ולסיכום אליפות!! תודה רבה ניקי על עוד מתכון מנצח.
לעדכונים נוספים הצטרפו לדף הפייסבוק של ניקי ב
הצטרפו לעשרות אלפי גולשים שכבר מקבלים עידכון דו-שבועי של מתכונים מפתיעים, מהירים וטעימים..!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים