הבנאדם המוצלח
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני צריכה מתכון טעים-לא מדי משמין לכרעי עוף במחבת
דחוףףףףףףףףףףףף
דחוףףףףףףףףףףףף
בלי מים בכלל?הכי טעים וקל
לטגן בצל ..
שמן זית, לשמן טוב...
פלפל שחור..
מלח
סילאן
אש נמוכה שעתיים
יוצא מעדן!!!!
תלויבלי מים בכלל?
מאמין שזה יהיה מוכן אחרי שעהצריכה משהו עם בישול של כ-שעה
רק סילאן לא מידי הרבהמצוין
ננסה
עשיתי את זה יצא טעיםםם בטירוףהכי טעים וקל
לטגן בצל ..
שמן זית, לשמן טוב...
פלפל שחור..
מלח
סילאן
אש נמוכה שעתיים
יוצא מעדן!!!!
אם יש לך סיר טוב /עבה עם ציפויהוספתי חצי כוס מים כדי שלא ישרף
יש לי מחסת של פוד אפלאם יש לך סיר טוב /עבה עם ציפוי
והייתה שם אש נמוכה נמוכה מאוד
לא היה צריך להוסיף מים
אבל שמח לשמוע שיצא טוב!
אפשר על אותו רעיון לשים עם הבצל פטריות ובמקום סילאן רוטב סויה ..יש לי מחסת של פוד אפל
דוקא אהבתי מים בהמשך אפילו הוספתח מים הם סילאן יצא טעים בטירוףף
ולמי שיש עוד מתכונים אשמח לקבל
מחפשתת גיונים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים