מתכון למרק

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מתכון למרק פרווה שבהגשה ניתן לשפוך מלמעלה גבינה צהובה מגורדת וכמובן זה יהיה טעים ומעודן

יעל

• הוסף לסימניות
בצל דלעת או קישואים מתאימים לזה. אין לי זמן להקליד אבל בטוח תמצאו פה מתכונים בחיפוש קליל.

• הוסף לסימניות
מרק בצל מדהים בטעמו! :)
(פרווה, אפשר גם חלבי בתוספת גבינה צהובה)

4-5 בצלים גדולים פרוסים דק מטוגנים בשמן עד הזהבה.
כפית סוכר.
4 כפות קמח.
מערבבים לאט לאט
ומוסיפים בהדרגה 6 כוסות מים
מלח, פלפל שחור, אבקת מרק בצל.
מביאים לידי רתיחה, ומבשלים כלצי שעה.

אפשר להוסיף גבינה צהובה בהגשה.

בתאבון לכולכם! חורף בריא! :p

• הוסף לסימניות
תפוחי אדמה, בטטה ודלעת
לבשל במים עם מלח, לטחון
להגיש עם גבינה צהובה

עוד לא נתקלתי במישהו שלא אהב את זה...

• הוסף לסימניות
מרק ירקות מגוררים עם גבינה שמאד אוהבים אצלינו:
מגררים דק:
בצל (לבחירה)
גזר
תפו"א (אפשר עם הקליפה. לא מרגישים. גם יותר בריא)
קישוא
(אפשר גם בטטה למי שרוצה)
מוסיפים מים ומלח
ומבשלים עד לריכוך

בהגשה מוסיפים מעל המרק קצת גבינה מגוררת
יאמי!

וכמו שכתבו לפני- מרק בצל זה קלאסי לגבינה מגוררת
(יו, עשיתם לי חשק :) )

• הוסף לסימניות
אני מכינה מרק עדשים כתומות, עם קוביות תפו"א וגזר. אין כמויות מדויקות....
בהגשה אני מוסיפה גבינ"צ או גבינה מלוחה כלשהי. מעדן ממש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;1111271:
אני מכינה מרק עדשים כתומות, עם קוביות תפו"א וגזר. אין כמויות מדויקות....
בהגשה אני מוסיפה גבינ"צ או גבינה מלוחה כלשהי. מעדן ממש.

אפשר מתכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1111335:
אפשר מתכון?

בגדול - מטגנת כמה שניות שום מגורד, מוסיפה את העדשים , מערבבת כמה שניות ומוסיפה מים. מתבלת במלח, פלפל והרבה פפריקה מתוקה. אחרי כחצי שעה מוסיפה קוביות תפו"א ועיגולי גזר, עדיף חתיכות קטנות, ומבשלת עוד חצי שעה או קצת יותר.
אין לי כמויות מדויקות, זה ממש לפי העין, ותמיד יוצא טעים :)

• הוסף לסימניות
מרק תירס-
נראה לי שהעלתי מתי שהוא תעשי חיפוש
אם לא תחפשי באתר של ניקי ב מרק תירס עם אטריות..
מעדן!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה