דרוש מתכון מתכון לסלמון מתוק ברוטב צ'ילי ודבש כשל"פ

• הוסף לסימניות
יש למישהי?
יש לי סלמון ענק....
חציתי אותו לשניים, חלק אחד הכנתי במתכון הרגיל עם הירקות,
אני רוצה להכין את החצי השני בסגנון אחר...

• הוסף לסימניות
יש למישהי?
יש לי סלמון ענק....
חציתי אותו לשניים, חלק אחד הכנתי במתכון הרגיל עם הירקות,
אני רוצה להכין את החצי השני בסגנון אחר...
יש לך צ'ילי?
אם לא אז @רוחי בלבוחי העלתה מתכון מעולה

3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוך
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כוס דבש
1/3 כוס שמן
מלח
פלפל שחור

מערבבים ושופכים על הדג
אופים בתנור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לך צ'ילי?

3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוך
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כוס דבש
1/3 כוס שמן
מלח
פלפל שחור

מערבבים ושופכים על הדג
אופים בתנור
אני מדמיינת איזשהו מתכון עם כיסוי של "קשקשי" שקדים פרוסים. יש כזה מתכון או שזה רק הזיות של יום בדיקת חמץ ;)

• הוסף לסימניות
אני מדמיינת איזשהו מתכון עם כיסוי של "קשקשי" שקדים פרוסים. יש כזה מתכון או שזה רק הזיות של יום בדיקת חמץ ;)
גם אני מדמיינת את זה ככה...
אבל הדג כבר מוכן ולא פיזרתי שקדים.
אפשר לקלות ולשים עכשיו?

• הוסף לסימניות
יש לך צ'ילי?

3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוך
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כוס דבש
1/3 כוס שמן
מלח
פלפל שחור

מערבבים ושופכים על הדג
אופים בתנור
מחר יהיה פה סלומון בע''ה
תודה העני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה