אפשר שכולנו נהנה?וואו!!!
יוצא לי בזה מעולה
לא מחליפה היום את העוגות בסיר לעומת התנור
שלחי לי הודעה בפרטי ואביא לך נייד שלי בשמחה עם ההוראות
בסיר רגיל לדעתי לא יצא טוב,מישהי ניסתה להכין עוגה (טורט/טורט גבינה)
בסיר רגיל?
אשמח לשמוע..
אני אפיתי בסיר פלא על כירה חשמלית (בלי התחתית של הסיר), יצא מעולה.ילך על כירה קרמית?
מה זה אומר?(בלי התחתית של הסיר)
כשאופים על הגז צריך להניח תחתית ברזל כזו מתחת לסיא פלא.מה זה אומר?
ממש תודה!אני אפיתי בסיר פלא על כירה חשמלית (בלי התחתית של הסיר), יצא מעולה.
עוגת שוקולד קוקוס
6 חלבונים
1 כוס סוכר
להקציף לקצף חזק.
6 חלמונים
חצי כוס סוכר
3 כפות קמח תפו"א
3 כפות שמן
2 כפות יין
2 כפות קקאו
1 אבקת אפיה
לערב היטב
חצי מהקצף לערבב עם עיסת השוקולד
וחצי שני לערבב עם 100 גר' קוקוס
לשמן סיר פלא, להניח בתחתית נייר אפיה.
ךשפוך חצי מהבלילה החומה
מעל להניח עם כף את הקוקוס
לכסות ביתרת החום.
לאפות 45 דקות על להבה בינונית
כןממש תודה!
הקמח היחיד זה קמת תפו"א, וממנו רק 3 כפות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //