מתכון לעוגה מקמח מלא ועוד הגבלות... לשבת..

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת מתכון לעוגה בחושה.
בלי קקאו.
מקמח מלא
עם סוכר חום
כמעט בלי שמן - עדיף בכלל בלי...
יש משהו כזה?
די דחוף. להשבת!

• הוסף לסימניות
אין לי נסיון עם זה,
אבל, את יכולה לעשות כל עוגה בחושה רגילה,
להוריד את הקקאו לשים מעט יותר מים כי זה קמח מלא
בלי שמן זה כבר ממש ... אלא אם את רוצה שיקראו לעוגה - "עוגת חנק"

• הוסף לסימניות
יש! עוגת טחינה!
אבל לצערי, אין לי מתכון מדוייק.
ראיתי רעיון טוב, לצפות את התבנית בטחינה, לפזר שומשום ושקדים פרוסים, ומעל לשפוך את הבלילה- יוצא יפיפה!

• הוסף לסימניות
עוגת שוקולד צ'יפס

2 ביצים
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר חום
כף תמצית וניל
1 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח מלא- תופח
3/4 כוס שוקולד צ'יפס

מערבבים את כל החומרים. לגרסא בלי קקאו- מורידים את השוקולד צ'יפס. עם פחות שמן- חצי כוס במקום שלושת רבעי.
עשיתי לשבת וטעמתי. יצא טעים (כמעט בלי שוקולד צ'יפס)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
במתכון הנ"ל אפשר לשים במקום שקולד צ'יפס- צימוקים או חמוציות. זה ממש משדרג!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;1379683:
יש! עוגת טחינה!
אבל לצערי, אין לי מתכון מדוייק.
ראיתי רעיון טוב, לצפות את התבנית בטחינה, לפזר שומשום ושקדים פרוסים, ומעל לשפוך את הבלילה- יוצא יפיפה!

מאוד מעניין אותי. למה הכוונה בלילה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה