בדר"כ אני ממירה מרגרינה אחת בכוס שמן קנולה.נכתב ע"י נעמי ברקאי;327099:כמה שמן?
נכתב ע"י הסטודיו;327095:אפשרי שמן במקום מרגרינה
זה יוצא מהמם
וגם יותר בריא
(שמן קנולה כמובן)
נכתב ע"י ariels;327178:אין שום יתרון בריאותי לשמן קנולה.
זו המצאה של מי שהמציא את השמן הזה
השמן הבריא היחיד בבישול בחום גבוה זה שמן זית כתית בכבישה קרה
משום שאינו נהרס בקלות בבישול ואפיה.
(יש עוד כל מיני שמנים אחרים אבל מדי אקזוטיים וזה לא רלוונטי)
נכתב ע"י אילנה1;327216:נכון ששמן הזית נחשב לשמן בריא,
כך גם שמן הקנולה שמכיל גם כן כמות גבוה יחסית
של שומן חד בלתי רווי. שני השמנים הללו מסייעים
בהפחתת רמת הכולסטרול בדם ועוד.....
ידוע שלשמן הקנולה יתרון נוסף שאינו מצוי בשמן הזית
והוא שומן מסוג אומגה 3.
ויתרון נוסף שנראה לי שזו הסיבה בנוסף למחירו היקר של שמן הזית,
שהטעם שלו ניטרלי יחסית לשמן הזית, הוא גם עמיד בחום גבוה.
לכן נראה לי שממליצים עליו והוא זוכה לפופולריות.
נכתב ע"י mig;327230:חיכיתי לך,
אגב, 1.מנין את שואבת את הידע?
2. האם את באמת חיה לפי זה, וגם בני משפחתך?
(את לא חייבת לענות, אני חסידת אכילה בריאה אבל לט מצליחה ליישם)
נכתב ע"י agav;327662:הצילו! מה נעשה עם הסופגניות?
נכתב ע"י ראש_יהודי;327734:פה יש מתכון לסופגניות לאפיה עם מחבת שקעים שמטוגן רק עם הברשה של שמן על המחבת.
לא ניסית אישית, אבל בד"כ המתוכנים של קרין מצליחים!
(זהירות יש אישה באתר).
http://www.carine.co.il/htmls/page_1625.aspx?c0=14097&bsp=13800

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים